fbpx

Scrie un comentariu

aner videoclip

Aner, numele sub care turdeanul Andrei Nagy evoluează în lumea muzicală, și-a lansat noul videoclip! Piesa este una care îl definește atât de bine: ”Dance”. ”O piesă al cărui mesaj mă definește 100%”, spune Aner.

 

Muzica și textul îi aparțin lui Aner.

”Anul 2019 începe bine…
cu o piesă al cărui mesaj mă definește 100%.

I JUST WANNA MAKE THE WORLD DANCE” este răspunsul meu la întrebarea: tu ce vrei sa faci când ai să fii mare?
Probabil și tu îți amintești că asta era întrebarea de bază de fiecare dată când neamurile / prietenii de familie îți treceau pragul. Răspunsul meu era de fiecare dată în dezacord total cu răspunsurile cu care erau ei obișnuiți. Mi-am urmat drumul exact așa cu am simțit și mă bucur că n-am renunțat atunci când toată lumea ridica o sprânceană când le spuneam că vreau să fac muzică.

În altă ordine de idei, muzica a fost mereu jucăria mea preferată. E genu’ de jucărie de care nu m-am plictisit niciodată. Aceeași jucărie, mereu altfel.
Azi am scris despre asta. Despre cum m-am pierdut uneori ca artist. Despre cum m-am regăsit. Și cel mai important, despre ce vreau sa fac ca artist.
Îți prezint cel mai natural clip al meu. Evident că am lucrat iar cu Vlad Cătană. Cum altfel?!

Povestea e simplă. Mi-am dorit să-ți arată ce se întâmpla în spatele unui eveniment / concert / party. Așa că am încercat să te iau cu mine de la primele ore ale dimineții și să te duc la studio, la o ședința foto, la salonul unde 2 dintre cei mai buni prieteni ai mei se ocupă atenți de freza mea, pe stradă unde compun de cele mai multe ori iar în final, ajungem în club.

Cât despre piesa în sine, bunii mei prieteni de la Studio Affairs s-au ocupat de instrumental și-au făcut o treabă foarte bună. Vocile sunt înregistrate de fiecare dată în Cluj-Napoca, în studioul lui Alex Malschi. Mix / Master – Moving Elements / Alba Iulia iar de ArtWork & Visuals se ocupă de fiecare dată Codruț Moldovan / 2KDESIGNS!
Guys, vă mulțumesc tare fain!

I JUST WANNA MAKE THE WORLD DANCE!
Ăsta sunt eu!
Tu ce vrei să faci când ai să fii mare? 🙂”, a spus Aner, pe siteul său oficial, anerofficial.com.

MUZICA & TEXT: ANER
VIDEO: CTN VLAD 
PRODUCTIE: STUDIO AFFAIRS
MIX / MASTER: TUDOR MARCIU (MOVING ELEMENTS)
INREGISTRARE/PRELUCRARE VOCI: ALEX MALSCHI.
ARTWORK: 2K DESIGNS

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator