fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

edu elite 10iulie

fuego dragderomania

Turdeanul Paul Surugiu - Fuego a reușit să aducă emisiunea realizată pe TVR 2, ”Drag de România mea”, în topul audiențelor. Dacă la început avea emoții pentru acest proiect, acum spune că este ”un pariu câștigat”. Producătorii au anunțat că va urma un nou sezon, din luna martie. Până atunci, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, va fi gala emisiunii!

”Emisiunea noastră, realizată de Paul Surugiu-Fuego si echipa sa la TVR 2, crește vertiginos în audiențe, reușind, se pare, să țină multă lume în fața micului ecran, cu programele diverse și cu rememorarea unor etape ce sunt trecute, dar au în ele o importantă doză de actual. Mari personalități sosesc în fiecare duminică, de la ora 15.00, în platoul show-ului nostru de divertisment „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru a spune de ce le e dragă această țară și pentru a ne arăta un fragment din arta lor minunată.

Paul Surugiu-Fuego este din ce în ce mai implicat, punând mult suflet în acest proiect, urmând, din martie, și al doilea sezon, deși avea mari emoții pentru reușită la început, când a primit propunerea din partea Televiziunii Române. El consideră această emisiune, în prezent, „un pariu câștigat”, asta pentru că a reușit să ofere calitate, eleganță și frumoase momente împreună cu artiști de seamă, sportivi, modele valoroase, de care toată lumea are nevoie în zilele noastre.

De asemenea, muzica sa răsună de fiecare dată, în povești armonioase, oferind publicului mesaje puternice și premiere speciale. Nu ratați gala 11, duminică, de la 15.00, pe TVR 2!”, au transmis producătorii emisiunii.

Emisiunea are un concept optimist, de mulțumire adusă valorilor artistice românești, care în decursul anilor au creat trăirile ascultătorilor lor.

”Excelența și profesionalismul sunt valori care trebuie arătate și trebuie aplaudate de marele public român. România aceasta are o mulțime de părți pozitive, are o multitudine de motive pentru a ne face mândri și pentru a evolua și noi, indiferent de toate problemele prin care trece. 

Nu-i totul gri sau închis! În emisiunea noastră, atât în primul sezon, cât și în cel ce va urma, vedeți personalități remarcabile, oameni care s-au dăruit artei și care fac din activitatea lor o adevărată formă de frumos”, au precizat producătorii.

Paul Surugiu-Fuego prezintă "DRAG DE ROMÂNIA MEA!", un show ce va fi difuzat duminica, ora 15.00, pe TVR 2, TVR MOLDOVA, sâmbăta, ora 16.00, TVR INTERNAȚIONAL, sâmbăta, ora 21.00, ora României, TVR HD și TVR 2, duminica noaptea, ora 00.10!

TVR 2 a mizat pe Fuego și cu ocazia Revelionului 2019, iar alegerea s-a dovedit a fi inspirată. Fuegovelionul realizat de TVR 2 a ajuns în topul audiențelor, luptându-se în noaptea dintre ani cu posturi/canale tv mult mai consacrate.

Citește și:

Turdeanul Fuego a dat lovitura cu Fuegovelionul! Audiențe surprinzătoare pentru TVR 2!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Cati B. · 23:25 13.01.2019
    Fuego s-a implicat intotdeauna cu insufletire, incredere si profesionalism, atat in propria cariera muzicala, cat si in toate proiectele pe care le-a initiat de-a lungul anilor, deci succesele sunt firesti si pe deplin meritate. Urmarim cu placere emisiunea lui, in fiecare duminica!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate