fbpx

Icon 5 Comentarii

fuegovelion

TVR 2 a dat lovitura în noaptea dintre ani, cu producția Fuegovelionul, prezentată de interpretul turdean Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego. În topurile audienței, TVR 2 a depășit inclusiv principalul canal al televiziunii române, TVR 1, dar și alte posturi TV!

 

”Mulțumim pentru faptul ca ați fost alături de noi în seara dintre ani, la FUEGOVELION. Este onorant pentru noi să știm că joaca noastră asumată a fost pe placul atâtor români, reușind să se claseze pe locul în cinci în topul național, pe locul trei în cel urban și tot pe trei în cel comercial. Am încercat să vă oferim simplitate și varietate, cu muzică de calitate, șlagăre, artiști iubiți, premiere, un platou superb și veselie”, au transmis oficialii emisiunii ”Drag de România mea”, realizată de Fuego/Paul Surugiu.

Pe 7 ianuarie, puteți urmări “FUEGOVELION DE SFÂNTUL ION”, de la ora 15.30, pe TVR 2, un program special cu momente noi, nedifuzate, alături de cei mai iubiți artiști!

”Se pare că marea surpriză a acestui an o reprezintă FUEGO, cu al său FUEGOVELION, la TVR2, care a reușit să fie, pe urban, a doua televiziune generalistă în rândul preferințelor românilor, după Dan Negru, care realizează Revelioane de 18 ani consecutiv. De asemenea, FUEGOVELIONUL a fost, ca medie, pe locul trei urban, locul patru comercial și locul cinci național, plasând TVR 2 peste multe alte posturi tv generaliste importante din România”, menționează siteul cancan.ro.

În acest an, Antena 1 a avut cel mai urmărit program de revelion (audiențe între orele 22.00-02.00), la foarte mare distanță de celelalte canale tv. Pe locul secund a fost programul Pro TV. În top s-au mai aflat programele România TV, Kanal TV, TVR 1 și Național TV.

Fuego realizează emisiunea Drag de România mea la TVR 2, din toamna anului 2018.

”Paul Surugiu-Fuego prezintă "DRAG DE ROMÂNIA MEA!", un show ce va fi difuzat duminica, ora 15.00, pe TVR 2, TVR MOLDOVA, sâmbăta, ora 16.00, TVR INTERNAȚIONAL, sâmbăta, ora 21.00, ora României, TVR HD și TVR 2, duminica noaptea, ora 00.10!”, este prezentarea show-ului.

Din câte se pare, artistul turdean va realiza sezonul doi al emisiunii din primăvara acestui an.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cecilia · 09:35 03.01.2019
  Felicitari, Paul Surugiu-Fuego! Multumim pentru petrecerea de 7 stele, show-ul complet ce ne-a captivat de la primul acord! Un Nou An rodnic in proiecte viabile si realizari frumoase!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Viorela · 10:22 03.01.2019
  FELICITĂRI!! Cel mai frumos revelion!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  DANIELA IDICEANU · 12:22 03.01.2019
  Am petrecut cel mai tare revelion alaturi de Fuego si invitatii sai la FUEGOVELION!Felicitari, Paul Surugiu!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Florentina · 15:42 03.01.2019
  Felicitari Paul! Mininata noapte cu veselie si buna dispozitie!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cati B. · 22:38 03.01.2019
  Ma bucur ca Fuego obtine succes dupa succes, asa cum de altfel merita pe deplin pentru talentul, daruirea si profesionalismul sau! Felicitari, la multi ani, cu cat mai multe realizari!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator