fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

surugiu emisiune

Toamna vine cu mari surprize la TVR 2. Noutatea constă în prezența turdeanului Paul Surugiu - Fuego ca vedetă a postului, într-o super producție, într-un show spectaculos ce va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00, începând cu 7 octombrie 2018, anunță postul public de televiziune.

 

Paul Surugiu - Fuego prezintă "DRAG DE ROMÂNIA MEA!", un show ce va fi difuzat duminica, ora 15.00, pe TVR 2 și TVR MOLDOVA, sâmbăta, ora 16.00, pe TVR INTERNAȚIONAL, sâmbăta, ora 21.00, ora României, pe TVR HD și TVR 2, duminica noaptea, ora 00.10!

Emisiunea va fi o gală de divertisment a valorilor românești, o trecere frumoasă și firească printre eroii României noastre, printre modele și exemple de personalități care au definit succesul și au făcut ca numele lor să strălucească.

”Dinamice, pline de surprize, emoții și momente unice, galele “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, prezentate de Paul Surugiu-Fuego, sunt o reverență făcută în fața valorilor autohtone, un motiv în plus pentru a ne mândri și pentru a vedea că avem artiști, actori, scriitori, sportivi ce merită să fie arătați și aplaudați.

Veți avea parte, în fiecare duminică, de 100 de minute din România frumoasă, plină de o mulțime de exemple demne de urmat, de istorie, tradiție, noutate, energie, precum și de eterne reverențe aduse trecutului, dar și viitorului ce se arată a fi măreț.”, precizează oficialii TVR 2.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator