fbpx
Scrie un comentariu

zmt ziua3

Ultima seară de la Zilele Municipiului Turda a oferit celor prezenți un spectacol folcloric, în care spiritul patriotic a fost la loc de cinste cu spectacolul ”Să se ridice țara” (Dan Puric, Sava Negrean, Veta Biriș, Grupul Obârșia), urmat de un concert al lui Adda și de un show spectaculos de lasere, seara încheindu-se cu trupa Barbarossa care i-a însoțit pe handbaliștii turdeni prin mulțime, după care s-a lansat imnul echipei, cu Compact B pe scenă, iar spectacolul artificiilor a încheiat o nouă ediție a sărbătorii localității.

 

Momentul serii a fost primirea echipei de handbal Potaissa Turda, care în acest an a realizat o performanță extraordinară, câștigând Cupa Challenge. Handbaliștii turdeni, însoțiți de staff-ul echipei, au venit prin mulțimea de oameni fiind însoțiți de ritmurile trupei Barbarossa, care a făcut un show demn de o câștigătoare a unei cupe europene.

Odată ajunși pe scenă, handbaliștii turdeni au fost ovaționați de mulțimea de turdeni prezentă la ZMT, iar după prezentarea trofeului european de către căpitanul ”magnificilor”, Nenad Savic, trupa Compact B a lansat imnul echipei, ale cărui acorduri vor răsuna și în sala de sport din Turda Nouă, unde Potaissa Turda își dispută jocurile de pe teren propriu.

Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, iar odată cu el s-a pus capăt unei noi ediții a Zilelor Municipiului Turda, una în care diversitatea, multitudinea evenimentelor și muzica pe toate gusturile au reprezentat ingredientele unei sărbători pe care turdenii o așteaptă an de an.

La Mulți Ani turdeni, oriunde v-ați afla!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator