fbpx
Icon Scrie un comentariu

zmct ziua3

Dupa trei zile de voie buna si multa distractie, in aceasta seara s-a incheiat editia XXI a Zilelor Municipiului Campia Turzii 2018, eveniment la care au paticipat mii de locuitori ai municipiului si din imprejurimile acestuia.

 

Ca in fiecare zi, platoul din fata scenei amplasate in Parcul Municipal a fost neincapator, oamenii au venit sa urmareasca artistii care urmau sa concerteze in ultima zi de spectacole. Pentru acestia, administratia locala nu s-a dezmintit si a adus in fata publicului artisti de mare valoare care au reusit prin prestatia lor sa incante spectatori care ii urmareau.

Dupa reprezentatiile date de NICK de la N&D si MIHAIL, publicul a explodat pur si simplu la aparitia pe scena a cunoscutului MIHAI MARGINEANU si taraful acestuia, melodiile cantate de acestia fiind fredonate cu mare frenezie de catre oamenii prezenti in fata scenei.

Ca in fiecare an, administratia locala a pregatit un foc impresionant de artificii, acesta fiind urmarit cu mare placere de miile de privitori aflati pe platoul din parcul municipal.

Totusi, punctul de atractie al serii a fost recitalul sustinut de cunoscuta solista DELIA, care pur si simplu la aparitia pe scena a facut ca publicul sa explodeze, dupa care au cantat cu mare placere melodiile cantate de artista.

Per ansamblu, cele trei zile care au fost pline de concerte de tot felul, muzica populara, de promenada si muzica usoara, au facut ca locuitorii municipiului Campia Turzii sa se simta intr-adevar foarte bine si sa petreaca cu adevarat de Zilele Municipiului.

Ca de fiecare data, protagonistii organizarii acestor evenimente au fost reprezentati de echipa administratiei locale, care a reusit sa ofere cetatenilor municipiului Campia Turzii si in 2018 un spectacol pe masura cerintelor.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator