fbpx
Icon Scrie un comentariu

zmt ziua2

Ziua a doua din cadrul Zilelor Municipiului Turda i-a adus pe scena amplasată în zona Materna pe Connect-R, Iuliana Beregoi, 3ei Sud Est și Carla's Dreams, care au încântat miile de turdeni prezenți în fața scenei.

 

Turdenii de toate vârstele s-au bucurat fredonând melodiile cunoscute, însă de departe cel mai tare au reușit să electrizeze publicul Carla's Dreams, probabil cea mai în vogă trupă a momentului.

Melodie după melodie, publicul a fredonat alături de ei, au transmis în direct cu telefoanele mobile momente din concert (rețeaua era atât de solicitată încât era greu să te conectezi la internet!), au aplaudat și au aprins lanternele de la telefoane, pentru a crea o imagine cum rar poți vedea.

Un moment special al serii a fost prezentarea în premieră a unui videoclip profesionist de promovare pentru municipiul Turda.

Duminică seara, în ultima zi de concerte, pe scena de la Materna vor urca Dan Puric și proiectul Să se ridice țara (17.30), urmat de Adda (21.30). De la ora 22.15 este programat un show spectaculos de lasere, iar de la ora 22.30 este programat un moment special cu echipa de handbal masculin Potaissa Turda, câștigătoarea Cupei Challenge, care va veni însoțită de trupa Barbarosa (percuție), iar cu această ocazie se va lansa imnul echipei, compus de Compact B.

De la ora 23.30, la închiderea Zilelor Municipiului Turda 2018, sunt programate spectacolul de artificii și tunurile de confetti.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator