m install
petlinii
nello construct

Calitatea concertelor a incendiat atmosfera la Campia Turzii, in ziua a doua de la Zilele Municipiului, editia XXI! (VIDEO/FOTO)

floris

Zona din imprejurimile parcului si platoul din fata scenei amplasate in Parcul Municipal din Campia Turzii, unde s-au desfasurat concertele din ziua a doua a Zilelor Municipiului Campia Turzii 2018, au fost luate cu asalt de miile de spectatori veniti sa asiste si sa se distreze alaturi de interpretii ce au evoluat pe scena.

 

Dispozitia buna si calitatea interpretilor urcati pe scena in aceasta seara a facut ca atmosfera in randul spectatorilor sa fie una incendiara.

Daca in prima parte a spectacolului a fost dedicat muzicii folclorice, pe scena urcand cunoscutii interpreti  RADU ILLE si DINU IANCU SALAJANU, a urmat muzica rock, in fata publicului a aparut pe scena „surpriza” placuta a serii, formatia locala ProRock, care este condusa de fostul consilier local Marian Morar, un impatimit al muzicii rock.

Atmosfera s-a aprins odata cu aparitia pe scena a cunoscutelor cantarete ANDREEA ANTONESCU si ANTONIA, dupa care a urmat ALEX VELEA, recitalurile sustinute de acestia au incendiat pur si simplu atmosfera.

Intre evolutia formatiei locale ProRock si ceilalti interpreti, primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, a tinut sa premieze excelenta, mai precis pe scena au urcat cele doua tinere din municipiul nostru, Dan Teodora Alexandra si Florea Andreea Felicia, acestea au obtinut nota 10 la sesiunea de Bacalaureat 2018, dupa care a urmat formatia de volei masculin CSM Campia Turzii, echipa ce in aceasta primavara a reusit sa promoveze in prima liga de volei din Romania.

Maine, in ultima zi de concerte, vor urca pe scena nume mari din muzica romaneasca ca si MIHAIL, MIHAI MARGINEANU, urmand ca dupa focul de artificii, in fata publicului sa apara cunoscuta interpreta DELIA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: