fbpx

Scrie un comentariu

zmct ziua2

Zona din imprejurimile parcului si platoul din fata scenei amplasate in Parcul Municipal din Campia Turzii, unde s-au desfasurat concertele din ziua a doua a Zilelor Municipiului Campia Turzii 2018, au fost luate cu asalt de miile de spectatori veniti sa asiste si sa se distreze alaturi de interpretii ce au evoluat pe scena.

 

Dispozitia buna si calitatea interpretilor urcati pe scena in aceasta seara a facut ca atmosfera in randul spectatorilor sa fie una incendiara.

Daca in prima parte a spectacolului a fost dedicat muzicii folclorice, pe scena urcand cunoscutii interpreti  RADU ILLE si DINU IANCU SALAJANU, a urmat muzica rock, in fata publicului a aparut pe scena "surpriza" placuta a serii, formatia locala ProRock, care este condusa de fostul consilier local Marian Morar, un impatimit al muzicii rock.

Atmosfera s-a aprins odata cu aparitia pe scena a cunoscutelor cantarete ANDREEA ANTONESCU si ANTONIA, dupa care a urmat ALEX VELEA, recitalurile sustinute de acestia au incendiat pur si simplu atmosfera.

Intre evolutia formatiei locale ProRock si ceilalti interpreti, primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, a tinut sa premieze excelenta, mai precis pe scena au urcat cele doua tinere din municipiul nostru, Dan Teodora Alexandra si Florea Andreea Felicia, acestea au obtinut nota 10 la sesiunea de Bacalaureat 2018, dupa care a urmat formatia de volei masculin CSM Campia Turzii, echipa ce in aceasta primavara a reusit sa promoveze in prima liga de volei din Romania.

Maine, in ultima zi de concerte, vor urca pe scena nume mari din muzica romaneasca ca si MIHAIL, MIHAI MARGINEANU, urmand ca dupa focul de artificii, in fata publicului sa apara cunoscuta interpreta DELIA.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator