fbpx
Icon Scrie un comentariu

ct ziua1

Atmosfera de mare sarbatoare vineri in Parcul Municipal (Berc) din Campia Turzii, unde s-a desfasurat prima zi din Zilele Municipiului Campia Turzii 2018, editia XXI-a. Platoul din fata scenei a fost plin inca din startul evenimentului, publicul urmarind in prima parte a spectacolului evolutia tinerelor talente din Campia Turzii.

 

Ca sa fie muzica pe gustul tuturor participantilor, a urmat o repriza de muzica populara, dupa care a inceput atractia serii, recitalurile de muzica usoara, cei mai asteptati dintre interpreti fiind Irina Rimes si Mateo.

Acestia au incantat publicul cu melodiile lor, iar tinerii aflati in fata scenei au cantat impreuna cu acestia anumite melodii.

Tot in aceasta prima zi, pe scena Teatrului de Vara a Palatului Cultural "Ionel Floasiu" a avut loc un concert de muzica pop, rock si country in limba maghiara, acesta fiind sustinut de formatia "Bojtorjan Egyuttes".

Sambata, 18 august, in cea de-a doua zi, sunt asteptati sa cante pe scena cunoscutii interpretii de muzica populara, Radu Ile si Dinu Iancu Salajanu, dupa care seara va fi dedicata muzicii usoare, urmand ca in fata publicului sa apara pe rand, formatia locala ProRock, dupa care vor urma cu melodiile lor, Andreea Antonescu, Antonia si Alex Velea.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator