fbpx

Scrie un comentariu

miss 01

Aseară a avut loc la Wonderland Cluj Resort concursul Miss City România și câștigătoare a fost o domnișoara din Bistrița, Miss Fotogenie a fost Mircea Alexia din Turda (foto stânga), iar Miss popularitate o concurentă din Târgu Mureș.

Concursul a fost organizat de City Models din Cluj.

În juriu au fost 12 persoane, printre care Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, care jurijează un cunoscut show de la Kanal D. A fost un spectacol frumos cu 3 probe, la care au participat 20 de fete. În finală au rămas 6 tinere, iar apoi s-au desemnat cele trei câștigătoare, una dintre ele fiind tânăra din Turda.

Alexia Mircea a câștigat titlul de Miss Fotogenie, este din Turda , are 17 ani și este elevă la Colegiul Național ”Mihai Viteazu”, în clasa a XI-a.

Face modeling de 1 an și a participat la mai multe prezentări in Cluj, Târgu Mureș, și este căutată și de ceva firme din domeniu, din București. Își dorește sa facă o cariera in domeniu.

Agenția din Cluj, unde activează tânăra turdeancă, este condusă de Ștefan Farrell, care are o activitate de 20 ani in domeniu.

 

miss 02 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator