promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

comedy cluj 2016

Toamna aceasta e despre Comedy. Festivalul revine între 12 și 21 octombrie pentru cea de-a IX-a ediție și promite să aducă înapoi zâmbetele pe fețele clujenilor.

 

Noua echipă care coordonează festivalul, condusă de Vlad Gliga - curator TEDxEroilor, propune o viziune mai îndrăzneață asupra misiunii și a formatului festivalului. Comedy Cluj se va transforma într-un Festival Internațional de Comedie și va oferi publicului clujean șansa de a descoperi multitudinea de forme prin care aceasta se exprimă. Pe lângă secțiunea de film, care va rămâne o componentă de bază a Comedy Cluj, festivalul va aduce spectacole de teatru, improvizație, stand-up și o serie de proiecte speciale.

„Ediția cu numărul 9 vine cu o viziune provocatoare și cu o echipă mixtă, formată atât din oamenii „vechi” ai festivalului, cât și din membrii noi, care sunt implicați în evenimentele majore din țară. Ne-am propus să promovăm o comedie smart pentru a ajuta publicul să înțeleagă și alte moduri de manifestare ale acestui gen. De asemenea, pregătim o secțiune de proiecte speciale unde vom include activități pe subiecte precum: ilustrații comice, cultura internetului, educație media și altele. Mai multe vom dezvălui pe măsură ce ne vom apropia de eveniment”, declară Vlad Gliga, Director Comedy Cluj.

Primele 8 ediții ale festivalului au fost axate pe film, aducând în fața publicului peste 900 de proiecții de comedie, iar la ediția din 2015 s-au introdus primele spectacole de teatru de comedie. Ediția din 2018 promite să aducă  porții imense de râs și de cunoștințe despre comedie, pentru a o putea privi și din alte perspective. 

Puteți urmări Comedy Cluj pe FacebookWebsiteInstagram.

Festivalul Internațional (de Comedie) - Comedy Cluj este organizat de Asociația Creative WaysșiLagom Agency.

Cu sprijinul: Primăriei și al Consiliului Local Cluj, al Administației Fondului Cultural Național și al Centrului Național al Cinematografiei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator