fbpx

Scrie un comentariu

adrian sarmasan

Cantautorul turdean Adrian Sărmășan și-a manifestat supărarea față de faptul că nu prea este invitat pe la festivalurile de folk care se organizează prin țară. ”De ce primează alte "calităţi" şi de ce "afinităţile" şi poate interesele, împiedică drumul unor artişti şi nu mă refer aici neapărat numai la mine?!”, s-a întrebat retoric artistul turdean.

 

”Azi am văzut din nou afişe cu festivaluri, concerte şi multe alte activităţi adiacente genului meu muzical, iar numele meu nu este pe nici unul din acestea. De ce? Unele întrebări se simt atât de incomode şi îşi caută mereu refugiul sau evadarea în ignoranţa eternă.

Sunt atât de supărat şi aşa de mult sufăr că nu sunt invitat să cânt, mai ales la Festivaluri de folk, care nu sunt puţine. Nu ştiu ce aş mai avea de " dovedit"! Am câştigat premii naţionale, am fost recunoscut de foruri de drept pentru munca şi rezultatele mele pe plan muzical-artistic, am fani care iubesc muzica mea şi nu spun asta pentru a mă lăuda, ci pentru că nu pot înţelege de ce toate aceste lucruri şi fapte nu contează, de ce primează alte "calităţi" şi de ce "afinităţile" şi poate interesele, împiedică drumul unor artişti şi nu mă refer aici neapărat numai la mine. Sigur că veţi spune "Ce frustrat e!". Ei bine, aveţi dreptate şi probabil unii veţi fi chiar fericiţi, în fine, cert este că nu voi fi umilit de cei care vor să "rezolve" această problemă. Voi cânta în continuare de-ar fi să rămân singur până la capăt, dar am lângă mine câţiva fani, ce-i drept puţini, însă adevăraţi şi mai am prieteni minunaţi, care mă iubesc şi mă respectă. Sufletul meu va rămâne neschimbat până mor. Nu urăsc pe nimeni, dimpotrivă voi iubi în continuare prin cântul şi versul meu, chiar şi pe cei care mă vorbesc de rău, în chip şi fel, pe la colţuri, fără să mă fi cunoscut vreodată.

Probabil nu mulţi artişti ar scrie aşa ceva pe peretele lor, dar eu sunt poate prea sincer şi deschis, tocmai de aceea nu mi-e nici ruşine şi nici frică să o fac. Ce mai am de pierdut!”, a scris Adrian Sărmășan pe contul său de Facebook.

Cantautorul turdean Adrian Sărmășan a avut o bucurie imensă pe finalul anului trecut: a primit Discul de Aur din partea celor de la Euromusic, casa de discuri care pe lângă cel mai recent album semnat de ”Prințul Vânător”.

Discul de Aur a fost acordat pentru albumul lansat în 2017, ”Fata din povești”, album pentru care în luna aprilie a acestui an, Radio România i-a acordat premiul ”Omul cu chitara”, pentru cel mai bun artist folk. Albumul ”Fata din povești” este cel de-al 6-lea album lansat de Adrian Sărmășan, la 10 ani de la lansarea primului său album (”Oare”- 2007).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator