fbpx

Scrie un comentariu

fuego

Fuego va finanta un copil talentat, descoperit la concertul de la Zilele Lipovãtului, anunță siteul vremeanoua.ro.

”Paul Surugiu, cunoscut cu numele de scenã Fuego, a fost în mare vervã, ieri, la ziua comunei Lipovãt. A cântat, a dansat, l-a felicitat pe primar pentru modul în care a realizat aceastã zi si a avut inspiratia de a pune un copil cu o trompetã sã interpreteze o bucatã din refrenul “Cântã cucu-n Bucovina”. Dumitras, asa cum l-a alintat Fuego pe copil, a cântat atât de frumos, încât artistul i-a dãruit o sumã de bani si i-a spus cã îl va ajuta prin fundatia sa, menitã sã sprijine copiii talentati, din familii nevoiase”, a precizat sursa citată.

Copilul care va fi ajutat de turdeanul Paul Surugiu are o poveste de viatã impresionantã: abandonat în spital de pãrintii naturali, doi analfabeti, a fost luat în plasament de când avea trei luni, de o familie din Lipovãt, care i-a oferit toate conditiile.

Observând cã bãiatul este talentat la instrumente muzicale, pãrintii adoptivi i-au oferit o trompetã, iar în sase luni micutul Dumitru i-a uimit pe toti cu talentul sãu. Bãiatul este de apreciat cu atât mai mult cu cât are si rezultate foarte bune la scoalã, fiind premiant. Ieri, în momentul în care a urcat pe scenã, Dumitras, asa cum l-a alintat Fuego, a vrãjit audienta cu trilurile sale de trompetã. Paul Surugiu, alias Fuego, a spus cã fundatia pe care o administreazã si care strânge fonduri din vânzarea picturilor sale, îl va ajuta pe viitor si pe tânãrul talentat din Lipovãt, pentru a-si clãdi un viitor, mai menționează siteul amintit.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator