Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Turdeanca Oana Vențel este Miss Boboc 2017 în județul Alba!

kaufland 650x100 22.12

Turdeanca Oana Vențel a fost aleasă Miss Boboc 2017, în cadrul Balului Județean al Bobocilor din județul Alba, care s-a organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia! Oana vențel este elevă la Colegiul Militar „”Mihai Viteazul” Alba Iulia.

”Tematica evenimentului a fost cultura Hip Hop, reprezentând  o luptă prin care cele 6 perechi de boboci carismatici şi talentaţi şi-au pus în valoare calităţile artistice şi intelectuale pentru a câştiga râvnitele titluri de Miss şi Mister Boboc 2017 dar şi premiile puse în joc.

Spectacolul a debutat cu proba de prezentare prin care publicul a făcut cunoştinţă cu bobocii. Aceştia au  imitat pe cei mai apreciaţi artişti ai acestui gen muzical, purtânt articole în conformitate cu tema balului. Cunostinţele lor despre cultura Hip hop au fost puse la încercare în proba de cultura generală, urmată de o proba de dans în cadrul căreia aceştia au avut ocazia să îşi pună în scenă cele mai bune mişcări şi două probe surpriză pregătite fiecare de câte o echipă de organizare. Finalul a aparţinut marilor caştigători, desemnaţi de juriu, remarcati si aplaudaţi îndelung de către public.”, menționează Ziarul Unirea.

Vă reamintim că Oana Vențel a fost eleva care a luat media 10 la Evaluarea Națională, anul trecut, la finele studiilor efectuate la Școala ”Avram Iancu” din Turda.

Foto: Ziarul Unirea.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...