Live Video
 

Situație jenantă la Câmpia Turzii: Ellie White a concertat, de Ziua Îndrăgostiților, pentru doar câțiva spectatori! (VIDEO)

modulo 550

terran 650

Concertul lui Ellie White, programat la Câmpia Turzii de Ziua Îndrăgostiților, s-a dovedit un adevărat fiasco, în condițiile în care auditoriul a fost format doar din câteva persoane, inclusiv solista simțindu-se destul de stingher datorită acestei situații!

 

Conform Info Arieș, în momentele de ”maximă” audiență, numărul persoanelor n-a depășit la 80-100.

”Dacă nu organizam nimic, eram acuzați că nu organizăm. Nicicum nu era bine”, a declarat primarul Dorin Lojigan, citat de sursa menționată. Totalul costurilor pentru organizarea acestui spectacol, de Ziua Îndrăgostiților, sunt estimate undeva pe la 15.000 de lei.

Fostul lider PSD Câmpia Turzii, consilierul județean Petre Pop, nu a ratat ocazia de a cataloga spectacolul drept un ”tămbălău de Ziua Îndrăgostiților”. Și consilierul PSD Gheorghe Rece, liderul interimar al PSD Câmpia Turzii, a criticat și el organizarea spectacolului, într-un comentariu pe Facebook. ”În Campia Turzii nu se mai fac lucruri de mantuiala, parca asa declara primarul. Inca o dovada de lucru bine facut de el”, a spus Rece.

Primarul Dorin Lojigan a spus, conform Info Arieș, că nu se vor mai organiza spectacole, în această perioadă a anotimpului, în aer liber.

Anul trecut, spectacolul a fost organizat tot în aer liber, însă pe platoul din fața Sălii Sporturilor, cu o oră de începere după ce s-a înserat, iar publicul spectator a fost mai numeros. Atunci au concertat Admiral C4C, Misty, Alexandra Ungureanu și Keo.

Foto: captură YouTube/Info Arieș


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...