marian morar
m install
nello construct

Şoferul turdean al Monicăi Columbeanu nu mai e lăsat la prezentări!

zamblau eugen

Turdeanul Voicu Pânzar (foto), şoferul de lux al Monicăi Columbeanu, are de-a face cu fiţele de scorpie ale şefei sale. Recent, Monica Columbeanu i-a transmis că nu mai are voie la prezentări de modă şi că trebuie să pună accent pe serviciul pe care-l are, scrie Click.

Scandalul a început recent, după ce turdeanul a început să fie invitat tot mai des la prezentările de modă, iar Cătălin Botezatu îl consideră manechinul său preferat.

 

Pe fondul prezentărilor de modă tot mai dese la care era chemat, mai ales în week-enduri, Voicu Ruslan Pânzar a început să-şi neglijeze serviciul, motiv pentru care Monica Columbeanu a făcut adevărate crize de nervi. De exemplu, la emisiunea de vineri seara de kla Pro TV (Dansez pentru tine), Monica nu a fost însoţită de şofer, pentru că acesta sed afla la o prezentare de modă la Constanţa, unde a stat într-un club până spre dimineaţă, gurile rele spunând că s-a distrat şi cu nişte tinere.

 

Lipsa turdeanului a înfuriat-o pe Monica Columbeanu, care-l vrea doar pentru ea! Monica Columbeanu s-a lăudat recent la un post de televiziune cu cadoul pe care i l-a făcut şoferul ei, respectiv o brăţară!

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2