fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Cu toti asteptam weekendul pentru un moment de distractie. TurdaNews ofera petrecaretilor lista cluburilor din zona Turda-Campia Turzii, impreuna cu ofertele si petrecerile pe care acestea le organizeaza.

Club Exotic din Tritenii de Jos promite ”cele mai tari fete” și o superdistracție Champagne Party. ”Sa curga sampania!”, au comandat organizatorii. Rezervari: 0749-119.199.

Club Talora incepe distractia vineri, in stil Techno, iar sambata tema petrecerii este Midnight Madness. Startul la distractie se da incepand cu orele 22:00. Atmosfera este intretinuta de animatoare si animatori precum si de muzica buna. Rezervari la tel: 0722 700 666.

Disco Top 40 pregateste pentru sambata o petrecere puternica. Strong Party reprezina tema petrecerii, care incepe sambata de la orele 23:00, in Tritenii de Sus. Cumperi 100 ml de vodka si primesti 100 ml gratis. Rezervari la tel: 0744-116859.

Disco Maxx din Calarasi pregateste pentru sambata seara o atmosfera incendiara intitulata Super party mix, by Dj Dony & Dj Schumi. Distractia incepe de la orele 22:00.

Restaurant Lac Luncani petrece sambata in stil Spring Nights Party. Marele premiu pentru bingo este un televizor LCD LG, iar pentru linie sunt pregatite multiple premii. Biletul la bingo este 10 lei. Petreceri interactive de weekend, concursuri interactive, karaoke, bingo, premii multiple si muzica de calitate, la Restaurant Lac Luncani, incepand cu orele 21:00.

Rezervari la nr de telefon: 0746-558-621.

The Dreamers Club situat in incinta fostului cinematograf Fox din Turda, organizeaza in aceasta seara petrecerea papioanelor. "Va invitam pe toti, doamne, domnisoare, domni si tineri domni, alaturi de noi intr-o atmosfera placuta. Papionul este obligatoriu pentru toata lumea si nu este greu de confectionat", este mesajul postat de organizatori. Petrecerea incepe de la orele 19:00, intrarea fiind libera. Distractia continua sambata cu un concert al trupei ABYSS. Rezervari la tel: 0741 523 807.

Cei de la Club Armaghedon din Campia Turzii au anuntat ca toata luna aprilie sunt in renovare.

Foto: Club Exotic Tritenii de Jos.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate