marian morar
m install
nello construct

Balul Îndrăgostiţilor, vineri seara, în Club Armaghedon Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Tinerii din Câmpia Turzii (şi numai!) sunt invitaţi vineri seara, de la ora 19.00, la Club Armaghedon din Câmpia Turzii, unde va avea loc Balul Îndrăgostiţilor, un eveniment anual organizat de TNL Câmpia Turzii.

 

„Programul începe la orele 19.00 şi va fi un concurs pe perechi cu diferite probe” spunea Mircea Varga, printre aceste probe amintind inclusiv de prezentarea concurenţilor, dar şi diferite întrebări la care trebuie să răspundă concurenţii, concurs de dans sau karaoke. La concurs se poate înscrie absolut orice tânăr cu vârsta între 14 şi 35 de ani – în sensul că participarea nu este condiţionată de calitatea de membru de partid – balul fiind organizat şi adresat tuturor celor care doresc să participe, singura limitare fiind numărul de perechi: „probabil maxim 15 perechi”, spunea Mircea Varga. Mai mult, cei care doresc să îşi asigure un loc în concurs şi vor să se înscrie, împreună cu perechea, o pot face contactând secretarul organizaţiei de tineret a PNL Câmpia Turzii, Bianca Bocoş, la adresa de e-mail: bianca_0890@yahoo.com.

Se vor premia perechile clasate pe locurile I, II şi III, premiile constând în cine romantice la restaurante renumite din Cluj-Napoca, produse cosmetice şi diverse cadouri specifice sărbătorii de Valentine’s Day. „Cel mai probabil va fi şi un premiu special. Este un fel de premiu al publicului, un premiu de popularitate. Aşa cum s-a mai întâmplat şi la ediţiile anterioare, nu întotdeauna perechea desemnată de juriu ca fiind câştigătoare în baza punctelor acumulate este şi cea mai populară pereche. Şi atunci există posibilitatea să oferim şi un premiu special”, a încheiat preşedintele tinerilor liberali din Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2