fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

309432Smokie5Clujenii vor sarbatori Craciunul, pe 16 decembrie, la Sala Sporturilor “Horia Demian”,incepand cu ora 20:00, alaturi de celebra trupa “Smokie”, care va incanta publicul spectator cu un concert exploziv, intitulat sugestiv “Christmas with Smokie”.

In aceasta perioada legendara trupa rock va sutine un mini-turneu in Romania, concertand si la Iasi – Casa de Cultura a Sindicatelor, urmand a ajunge la Sala Polivalenta din Bucuresti intr-un concert unic pe 19 decembrie, ce va face istorie trupei, datorita acompaniamentului inedit oferit de Orchestra  101 Viori.

Spre deliciul spectatorilor clujeni, concertul va avea o durata de 90 de minute si va cuprinde piese care au consacrat numele „Smokie” în urmă cu 30 de ani, precum  „Wild Wild Angels”, „Have You Ever Seen the Rain”, „Don't Play Your Rock'n Roll to Me” “Oh, Carol” sau “ Living next door to Alice” .

 

Organizatorul evenimentului, ProShow Music a pus la vanzare biletele si  pot fi achizitionate de la casa de bilete a salii de spectacol la preturi variabile, in functie de categoria de loc, respectiv 60 RON, 80 RON si 100 RON.

Smokie isi pastreaza stilul original de compozitie, fiind catalogata drept cea mai buna trupa live din Europa.

In timp, trupa a avut 13 piese în Top 20 în anii ’70 şi a vândut, până în prezent, peste 30 de milioane de discuri, albume şi single-uri la nivel mondial.

 

Trupa „Smokie” a trecut printr-o serie de transformări, de-a lungul timpului, lansîndu-se ca formaţie sub numele de „The Yen” în 1965, apoi ca „The Sphynx” şi, mai tîrziu, ca „The Essence” sau „The Elizabethans”. Denumirea "Smokey" a fost transformată în actualul "Smokie" din cauza renumitului cântăreţ american Smokey Robinson, care a ameninţat trupa cu declanşarea unui proces, în care i-ar fi acuzat pe britanici de inducerea în eroare a publicului. Una dintre cele mai longevive trupe din showbizzul internaţional, o trupă care s-a înfiinţat în anul 1965, Smokie s-a bucurat întotdeauna de o prezenţă masivă la spectacolele sale. Terry Uttley este singurul membru din componenţa iniţială care a dus mai departe spiritul trupei legendare, ceilalţi fiind Martin Bullard (clape), Steve Pinnell (baterie), Mike Craft (voce) şi Mick McConnell (chitară).

Primul single, "If You Think You Know How to Love Me", a înregistrat un succes fulminant şi a câştigat admiraţia fanilor, care au primit şi mai bine următorul single, celebrul "Don't Play Your Rock'n'Roll to Me".

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator