fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

A apărut albumul turdeanului R A O U L - "S u f l e t de RAI", cu colinde şi cântece de iarnă, lansat deja ca produs pe piaţa din România în toate magazinele de specialitate, album ce conţine 15 piese, colinde şi cântece de iarnă. Albumul este o îmbinare a stilului interpretativ şi componistic semnat Raoul, pe de o parte, dar şi colinde clasice, orchestrate într-o manieră stilizată orchestral şi instrumental în raport cu sonorităţile actuale, la care şi-au dat concursul componenţii orchestrei lui Raoul.

O parte din cântecele incluse pe "SUFLET DE RAI", vor apărea şi sub formă de videoclipuri, filmate şi realizate în România (Bâlea Lac, Poiana Brasov şi Predeal), şi Austria, în Zillertal, la înălţimea de 3950 m, pe vârful Hintertux din munţii Alpi, dar şi în câteva interioare din zona TIROL, o îmbinare reuşită de elemente ce compun atmosfera specială a sărbătorilor de iarnă, videoclipuri ce vor rula în promovare la televiziunile muzicale de profil şi nu numai.

În perioada imediat următoare intrării în postul Crăciunului, Raoul colindă România, într-un turneu cadou de sărbători pentru public "SUFLET DE RAI" (www.concertromania.ro), dar şi în Republica Moldova la Chişinău despre care veţi afla detalii în curând, pe site-ul www.raoulromania.ro. De sărbători, de Crăciun şi de Anul nou, lasă bucuria să-ţi bată la uşă, şi primeşte-o în casa ta cu inima deschisă, şi cantece de suflet, şi fă celor dragi cadou acest album şi o voce, care cu siguranţă vor aduce în case atmosfera caldă a celor mai frumoase zile din an.                

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate