fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

aries 1

În nenumărate rânduri s-a sesizat faptul că Valea Arieșului se transformă într-o adevărată vale a gunoaielor. Se pare că semnalele de alarmă sunt inutile atâta timp cât apele colectează în continuare gunoaiele aruncate de persoane lipsite de bun simț.

Kilometri întregi de maluri sunt pline de gunoaiele transportate de apele râului din aval. La Turda s-a efectuat o campanie de ecologizare, dar nu este suficient, trebuie un efort comun al autorităților și a tuturor factorilor implicați pentru a curăța malurile apei și pentru a reda frumusețea peisajului.

Garda de mediu, Apele Române, administrațiile locale din cele două județe Alba și Cluj, trebuie să-și unească eforturile, la fel și ecologiștii, dar și oamenii legii care să fie mai activi în aplicarea de amenzi atunci când sunt sesizate acțiuni de deversare a gunoaielor în albia râului, sau așa numiții „turiști” care aruncă la întâmplare resturi alimentare direct în râul pe care-l confundă cu o pubelă de gunoi, toți trebuie să luăm atitudine dacă vrem să mai avem un colț de natură de care să ne bucurăm, în care să ne încărcăm „bateriile” și de care să fim mândri atunci când spunem : „Da! Locuiesc pe Valea Arieșului! Un minunat colț de RAI!”....nu pe Valea Gunoaielor, nu pe Valea Nesimțiților sau a oamenilor nepăsători cărora puțin le pasă de natură și de tot ceea ce-i înconjoară.

aries 2

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Andrei · 09:26 18.04.2021
    Atata timp cat statul nu ia nicio masura nu se va intampla nimic!De ce nu se poate lua modelul Germaniei sau a altei tari,atunci cand cumperi o sticla de suc sa platesti ambalajul,ambalaj care costa aproape cat sucul?atunci oamenii ar fi motivati sa duca pet-ul la reciclare.De ce in Romania nu este nicio fabrica de reciclare????Situatia s-ar putea indrepta,dar nu se vrea!!!!De aceea nu se poate colecta nici selectiv.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate