fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

aries 1

Nesimțire fără margini, cu toate eforturile organizațiilor de mediu, malurile râului Arieș sunt pline de gunoaie de la Turda până la Câmpeni.

Încet dar sigur Râul Arieș se transformă în groapa de gunoi a Văii Arieșului.

Rușinea Ardealului, rușinea Apusenilor a ajuns râul Arieș iar de vină sunt NESIMȚIȚII care fără jenă își aruncă gunoaiele în râu, în loc să plătească un abonament de salubrizare, care lunar costă mai puțin de un pachet de țigări sau cât două cafele, scriu și cei de la apuseni.info

La Turda autoritățile au realizat deja o amplă campanie de ecologizare a malurilor râului Arieș în urma viiturilor care au adus tone de PET-uri, resturi vegetale și gunoaie atuncate în apă de „ecologiștii” care locuiesc în amonte sau tranzitează zona.

Nu este suficientă o astfel de acțiune, autoritățile din Alba trebuie să se implice și ele pentru a stopa fenomenul și asta s-ar putea realiza doar cu amenzi mult mai drastice.

Toată albia Arieșului rămâne așa dupa fiecare creștere a nivelului apelor, an după an, arată îngrozitor. Ar trebui aplicate amenzi usturătoare pentru cei care își depozitează gunoiul în marginea apei. Păcat de așa natură, peisaje, de un pitoresc aparte. Ignoranța tuturor duce la astfel de gesturi, la aceste aspecte inimaginabile. Chiar și mobilizare de populație impusă de autorități în vederea colectării gunoaielor, ar putea schimba ceva în aceste imagini îngrozitoare” este de părere un internaut.

aries 2

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate