fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

 gunoaie aries

Reprezentanții Primăriei Turda au prezentat azi rezultatele unei acțiuni de salubrizare efectuate în zona malului Arieșului, la finele căreia s-au adunat zeci de saci cu pet-uri și alte zeci cu resturi menajere.

”Culorile unui peisaj precum cel din zona râului Arieș ar trebui să fie compus din albastrul cerului și verdele smarald al ierbii, din păcate în această zonă predomină verdele sticlelor de bere!

Începând de ieri, colegii de la protecția mediului împreună cu echipele de salubritate au demarat activitățile de curățenie a digului din zona malul Arieșului.

Nu mai comentăm de civilizație, dar totuși întrebarea este: Cum se poate ca într-o zonă nelocuită să troneze mormane întregi de pet-uri ⁉️

Rețeta e simplă: luăm o mână de indivizi care frecventează zona, adaugăm multă nesimțire, după gust se mai adaugă și lipsa educației, iar rezultatul este ➡ zeci de saci plini de pet-uri de bere și alte zeci cu resturi menajere! 👎

În perioada următoare vor continua aceste acțiuni și nu ne vom opri până când această zonă nu va fi curată. Totodată, vom facem toate demersurile pentru ca persoanele responsabile să fie sancționate!”, au transmis reprezentanții Primăriei Turda.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate