fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

compsal

Cetățenii din Câmpia Turzii sunt deranjați de modul defectuos de gestionare a problemei deșeurilor de către compania subordonată Consiliului Local Câmpia Turzii, dovadă că au filmat și documentat depozite neconforme pe teritoriul Câmpie Turzii, în speță în zona străzii Republicii, și au depus plângere la Agenția de Mediu, organ public care a luat măsuri

„Ca urmare a sesizării inregistrate la GNM CJ Cluj cu nr. 137/C.J.CJp/2020, cu privire la depozitarile neconforme de deseuri, realizate de Compania de Salubritate Campia Turzii, in zona strazii Republicii, mun. Campia Turzii, va precizam urmatoarele: Raportat la cele mentionate in sesizare , la data controlului s-a confirmat aceasta situatie. Au fost efectuate controale atat la Primaria Campia Turzii cat si la Compania de Salubritate Campia Turzii, care a fost si sanctionata contraventional, stabilindu-se si masuri de conformare in sarcina celor doua entitati publice in sensul salubrizarii acestor zone afectate de deseuri. De asemenea, li s-a mai pus in vedere ca pentru gestionarea corespunzatoare a deseurilor sa-si realizeze obligatiile ce le revin in virtutea actelor normative privind salubrizarea si curatarea mediului, respectiv a prevederilor legii 211/2011 privind regimul deșeurilor, Legii 101/2006 a serviciului de salubrizare a localităților si a OUG 195/2005 privind protectia mediului”, se arată în adresa primită de reclamant de la Comisariatul Județean Cluj al Gărzii Naționale de Mediu  din cadrul Ministerului mediului Apelor și Pădurilor.

În luna ianuarie a acestui an compania de salubritate a fost sancționată de Garda de Mediu Cluj. Societatea a fost prinsă că nu procedează corect în privința depozitării deșeurilor colectate de pe raza orașului. Practic, deși nu au voie, ei depozitează gunoaiele în apropierea vechii rampe, care oficial este închisă și este în proces de ecologizare.

Compania, al cărei acționar unic este Municipiul Câmpia Turzii, a fost amendată cu 60.000 de lei, de către comisarii Gărzii Naționale de Mediu Cluj.

Citește și: Compania de Salubritate din Câmpia Turzii, amendată de Garda de Mediu!

amenda compdesalubritate

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate