fbpx

 
 
1 Comentariu

incendiu rezervatie

Incendii extinse de vegetație s-au anunțat în aceste zile în zona noastră, pe Valea Arieșului hectare întregi de pădure se fac scrum la Lupșa și Poșaga! Acum focul a ajuns și la Scărița Belioara.

Ard la această oră peste 100 de hectare de vegetaţie şi litieră de pădure. Sunt alocate 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi se află în teren peste 20 de subofiţeri.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Staţia de pompieri Cîmpeni în cooperare cu Detaşamentul de pompieri Alba Iulia şi Detaşamentul de pompieri Aiud continuă intervenţia de limitare şi lichidare a incendiilor de vegetaţie uscată şi litiera de pădure izbucnite în decursul zilei de ieri, din comuna Lupşa, respectiv comuna Poşaga, relatează alba24.ro


Suprafaţă afectată este de aproximativ 90 de hectare la comuna Lupşa şi circa 10 hectare în comuna Poşaga, în zona reservaţiei naturale Scăriţa Belioara. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    carmen pop · 15:26 24.04.2020
    Cumplit! Îți plânge sufletul nu alta! Toată Valea Arieșului e superbă! Păcat că ne batem joc de natură....atât ne-a mai rămas de fapt...nu sunt suficiente necazurile din această perioadă?Chiar atât de inconștienți putem fi?...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate