fbpx

Scrie un comentariu

amenajare traseu

Dacă în luna ianuarie defileul din Cheile Turzii era închis pentru „hibernare” iată că acum apropierea primăverii scoate la lucru angajații biroului arii protejate care au început să amenajeze traseele de vizitare.

 

Angajații Biroului Arii Protejate din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj lucrează de zor la pregătirea și amenajarea traseelor turistice din zona Cheilor Turzii și a Cheilor Turenilor. Odată cu venirea primăverii așteptăm cat mai mulți turiști să se bucure de frumusețile județului nostru. Va amintim că rangerii noștri vă așteaptă, in fiecare zi la Centrul de Vizitare din Cheile Turzii, in intervalul orar 10-16” informează rangerii.

Anul trecut rezervația Cheile Turzii a fost vizitată numai în prima parte a sezonului de 40.000 de persoane, turiști și alpiniști, români și străini.

Cel mai mare număr de vizitatori s-a înregistrat în intervalul mai-iunie când, datorită inclusiv vremii favorabile și zilelor libere ce s-au constituit în mini-vacanțe, peste 25.000 de persoane au vizitat Cheile Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator