marian morar
m install
nello construct

Informare PAZIA: Întreabă planta ce are nevoie?

zamblau eugen

Tot mai mult se vorbeşte de asigurarea şi siguranţa alimentară a hranei populaţiei mondiale, care este în creştere. Gestionarea eficientă a solului şi a îngrăşămintelor, optimizarea raportului între cantitate şiThumbnail image calitate sunt probleme ce pun pe gând producătorul agricol.

Un important furnizor de soluţii inovative în domeniul Boreailis a lansat un instrument inovator de diagnosticare şi optimizare a fertilizării cu azot. Acest dispozitiv portabil utilizat în domeniul agricol permite agricultorilor să identifice cerinţele actuale de azot a culturii rapide şi convenabile.Oferă analize şi recomandări specifice, care sunt utilizate la fertilizare şi scade timpul sezonului de creştere.

Agricultura performantă de precizie impune fermierului aplicarea unui ,,Management de succes al azotului”.Acesta presupune evaluarea cerinţelor variate ale diferitelor culturi în diferite faze de creştere în diferite domenii. Cerinţele de azot pot varia de la an la an.

Acest instrument ,,N- Pilot” este compatibil, pe cale de a se adapta la Directiva privind nitraţii UE şi este un ajutor deosebit de bun venit în atingerea obiectivelor actuale şi viitoare, prevăzute de Directiva privind nitraţii UE

ASOCIAŢIA PAZIA

Preşedinte,

Ioan HÂRCEAGĂ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2