marian morar
m install
nello construct

Criza gunoaielor revine în actualitate!

zamblau eugen

Municipiul Turda este pe punctul de a se confrunta cu o nouă criză a gunoaielor, după ce autoritățile județene au anunțat că în județ nu există nici o rampă autorizată pentru depozitarea gunoaielor, iar rampa de depozitare de la Alba Iulia a permis transferul gunoaielor din județul Cluj doar până în aceste zile!

Conform unor informații publicate la nivel județean, gunoaiele din județul Cluj ar urma să fie duse la Oradea, unde există o rampă de depozitare. Acordul cu Oradea, însă, nu rezolvă problema de fond! În municipiul Cluj Napoca, deja se discută despre majorări de tarif la salubritate.

Societatea de salubritate care operează în municipiul Turda, Prival Ecologic Servis SA, nu poate face față unui transfer al gunoaielor la o distanță așa de mare, pe lângă costurile de transport mult amplificate, față de un transfer la Pata Rât sau Alba Iulia, intervenind și timpii efectivi de transport, care vor da peste cap activitatea de colectare a gunoaielor, în cazul în care nu se găsește o altă soluție.

TurdaNews, singurul organ de media local care a identificat problema, corect!

TurdaNews a atras atenția asupra mafiei gunoaielor existente la nivel județean, după ce Salprest Rampă a majorat tariful cu aprtoape 500%, nejustificat! Ceilalți jurnaliști s-au temut să scrie despre neregulile din activitatea de depozitare a gunoaielor, preferând să constate doar că ”nu se ridică gunoiul”.

Asta deși TurdaNews a atras atenția că fără dezvăluirea adevăratelor cauze care au condus la această criză a gunoaielor, precum și la identificarea unor soluții rezonabile, serviciul de colectare a deșeurilor de pe raza municipiului poate intra în colaps, iar turdenii vor fi nevoiți să accepte majorări ale tarifelor, care să includă noile costuri operaționale.

Citește și: EXCLUSIV: Problema depozitării gunoiului PUTE rău de tot! Document EXPLOZIV care poate demasca interesele din spatele unei afaceri de milioane!

Problemele sesizate de TurdaNews au fost remarcate și de noul președinte al Consiliului Județean, Mihai Seplecan, care a descoperit o adevărată mafie în activitatea de depozitare ilegală a gunoaielor, coordonată de Salprest Rampă SA. 

Vom reveni pe marginea acestui subiect, extrem de important.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2