fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

În această dimineață zeci de elevi de la Colegiul Tehnic din Turda au fost implicați într-o acțiune de ecologizare programată în cadrul proiectului „Școala altfel”.

Mai întâi elevii s-au ocupat de curtea școlii și împrejurimi, ajungând și în Parcul din Turda Nouă, până la Biserica Reformată.

În cadrul activității elevii au primit saci menajeri șI mănușI din partea firmei de salubritate, urmând ca deșeurile colectate să fie transportate astăzi de angajații SC.Prival Ecologic SA.

Pe parcursul acestei săptămâni, adolescenții au vizitat Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, au luat parte la simpozionul –Centenarul Aviației Române, Unitatea Militară Nr.01515 își va prezenta tehnica de luptă pentru elevii de la Colegiul Tehnic Turda, întreceri sportive și concurs de prelucrare digitală a imaginii, toate fac parte din prorgamul stabilit de conducerea școlii.

Carnavalul primăverii, campionat de fotbal, vizită la Salina Turda și Săptamâna meseriilor: Oferta educaţională a Colegiului Tehnic Turda ce include vizita claselor a VIII-a de la: Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” Turda/ Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan” Turda/ Şcoala Gimnazială „Mihai Vodă” Mihai Viteazu sunt alte repere ale manifestării.

O galerie foto cu vizita efectuată la unitatea de aviaţie de la Luna puteţi vedea AICI.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate