fbpx

 
 
1 Comentariu

ovidiu refleqt

Jurnalistul Ovidiu Bucur a comis-o, din nou! A publicat ieri o știre despre decesul unei cunoscute profesoare din Câmpia Turzii, fără minime verificări în astfel de situații, deși profesoara respectivă nu decedase!

”Nu pentru că și-a dorit... ci pentru că a întâlnit cel mai greu adversar!... și... a luptat... a luptat până în ultima clipă, pentru cele două comori ale sale, Mariana și Diana, care de astăzi își vor vedea mama doar în amintiri și vise”, a scris Ovidiu Bucur, despre decesul profesoarei Mariana Soporan.

Numai că, profesoara respectivă... nu decedase!

”În urmă cu 15 minute, am publicat o știre cu privire la tragica dispariție a doamnei profesoare, Mariana Soporan.

Din fericire, însă, pentru toți cei care o îndrăgesc pe cea mai simpatică profesoară de educație muzicală din câte a avut Câmpia Turzii, aceasta este VIE și SĂNĂTOASĂ! (...)

RefleqtMedia își cere scuze atât față de doamna profesoară, cât și față de toți cei care au fost șocați de știrea noastră inițială!”, a scris Ovidiu Bucur, după ce și-a dat seama de gafa comisă.

Nu este prima dată când, din graba de a da știri senzaționale, Ovidiu Bucur nu verifică informațiile sau le inventează, pur și simplu!

Citește și:

Jurnalistul FAKE NEWS inventează din nou! (UPDATE: Recunoaște că inventează!)

Nefiind vorba de un caz izolat, în ceea ce-l privește, astfel de practici ridică serioase semne de întrebare asupra vreunei tangențe cu jurnalismul.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 20:34 23.12.2020
    Baiatul asta, Ovidiu Bucur, nu poate fi numit jurnalist, eventual poate fi numit Pufina sau Zewa. Ar trebui ca toate autoritatile publice din zona sa nu-i mai dea contracte, caci e o gluma proasta si strica reputatia breslei de ziaristi. Totusi, nu exista o minima decenta? OB este la fel ca "fetele de la Judecatorie"! Oare pana cand?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate