fbpx

 
 
3 Comentarii

pompieri blocaj

Astăzi mai mult decât oricând suntem bombardați de știri senzaționale în context pandemic.

Recent colegii de la Ziarul 21 au postat un articol ce vizează o intervenție a pompierilor din Turda sub titlul: „Intervenție a pompierilor în Câmpia Turzii”.

În articol se spune că: „O autospeciala a Detașamentului de Pompierii Turda s-a deplasat în Câmpia Turzii în urma unui apel de urgență pentru soluționarea unui caz de blocaj în locuință.

La fața locului se află și o ambulanță. Pompierilor li s-au oferit combinezoane de protecție, semn că persoană blocată în imobil ar putea fi infectată cu Covid 19”.......etc.

Fără o minimă verificare a informațiilor. Turdanews a contactat biroul de presă al ISU Cluj care a precizat foarte clar că nu este vorba despre o deblocare de persoană ci despre un sprijin SAJ.

Da, în urmă cu o oră am avut o intervenție pe strada Constructorilor din Câmpia Turzii, am acordat sprijin celor de la ambulanță pentru transportul unei persoane cel mai probabil supraponderale. Nu este vorba despre o deblocare de persoane...sunt în combinezoane pentru că o cere situația actuală, contextul epidemiologic” explică Ciprian Cornea de la ISU Cluj.

Foto/ Ziarul 21. 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dani · 10:07 12.11.2020
  Nu vreau sa readuc de aminte, cand TurdaNews a facut o stire tot din nimic, cand a anuntat in titlul unei stiri ca la LMV este incendiu, doar ca sa intri pe stire si sa vezi dupa ce citeai toata stirea ca e vorba de simulare/exercitiu de incendiu. Rade cioc de oala sparta. Doamna D. este cea care a postat atunci stirea
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 11:28 12.11.2020
   Comentariul dvs este eronat:
   - Nu a fost o ”știre din nimic”, la acea vreme! Era chiar o știre, despre o aplicație a celor de la ISU!
   - Dvs faceți confuzia între titlul știrii și știre! Titlul știrii făcea referire exact la aplicația desfășurată, iar în textul articolului erau toate precizările!
   - Tocmai de aceea, comentariul dvs este eronat, în ceea ce privește ”asemănarea”. Pentru că nu e niciuna! În cazul relatat mai sus este vorba despre cu totul altceva!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Ion · 14:39 12.11.2020
    Îmi aduc aminte de acel titlu de ştire, are dreptate @Dani.
    Titlul era ceva de genul ,,Incendiu la colegiul...''
    Cel mai corect era ,, Exercitiu de incendiu la colegiul...''
    Strict din punctul meu de vedere, nici mie nu îmi plac astfel de ,,fentări''
    Dar sunt total de acord, sunteti firmă privată şi aveti tot dreptul din lume să puneti ce titluri pompoase vreti, oricum sunteti Nr.1 în preferintele noastre
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate