m install
petlinii
nello construct

Audiențe luna septembrie: TurdaNews a avut 226.879 cititori unici! Vă mulțumim!

floris

 

În luna septembrie 2020, TurdaNews a înregistrat 226.879 cititori unici, conform Trafic.ro. Google Analytics ne-a creditat cu 234.052 cititori unici, în aceeași perioadă.

Conform Facebook Analytics, în luna septembrie TurdaNews a avut 23.269 cititori din Turda și 10.735 cititori din Câmpia Turzii. De asemenea, am avut 30.531 cititori din Cluj-Napoca.

În ceea ce privește fanii paginii de Facebook TurdaNews, din cei aproape 40.000 de fani, 13.232 sunt din Turda, iar 5.187 din Câmpia Turzii.

Repartiția fanilor, pe categorii de vârstă, este următoarea (repartiția este aproape identică și în ceea ce privește publicul TurdaNews):

pagina persoane 

TurdaNews este singurul site din zona Turzii inclus în Google News (există și aplicație pentru mobil, Știri Google).

TurdaNews este principala sursă de informație din zona Turda-Câmpia Turzii, având lunar peste 200.000 de cititori unici, majoritatea din zona municipiilor Turda – Câmpia Turzii, a zonei rurale aferente, dar și din Cluj-Napoca, capitala județului. Pagina de Facebook a TurdaNews are peste 40.000 de urmăritori.

În acest moment, la TurdaNews există 5 jurnaliști: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Alexandra Mocean și Eugen Pop.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: