fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

alexandra mocean

Alexandra Mocean (22 ani)  este cel mai nou jurnalist al TurdaNews, fiind selectată în urma anunțului publicat, la care s-au înscris 9 persoane. Este absolventă a Facultății de Jurnalism (2020) și speră să aducă un suflu proaspăt în redacția TurdaNews.

”Mă numesc Alexandra și am terminat facultatea de curând. Îmi place să citesc, să scriu și să discut despre orice subiect posibil. Jurnalismul mă atrage pentru că este un domeniu dinamic și prin el o să pot să mă conectez la un alt nivel cu comunitatea din care fac parte.”, este descrierea pe care și-a făcut-o Alexandra Mocean.

Spune că a fost atrasă dintotdeauna de jurnalism, are idei care vizează interacțiunea TurdaNews cu cititorii în online și este convinsă că ”aș putea să atrag un public nou și tânăr în direcția TurdaNews”.

TurdaNews este principala sursă de informație din zona Turda-Câmpia Turzii, având lunar peste 200.000 de cititori unici, majoritatea din zona municipiilor Turda - Câmpia Turzii, a zonei rurale aferente, dar și din Cluj-Napoca, capitala județului. Pagina de Facebook a TurdaNews are peste 40.000 de urmăritori.

În acest moment, la TurdaNews există 5 jurnaliști: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Alexandra Mocean și Eugen Pop.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate