fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

andrei cristian

Jurnalistul Gelu Florea, de la TurdaNews, a fost amenințat azi, prin intermediul rețelei de socializare Facebook (Massenger). Persoana care l-a amenințat are contul Andrei Cristian și apare că este hairstylist la salonul Blondy din Câmpia Turzii.

”Te prindem noi, pe drum. Și te salutăm puțin cu o strângere de mână. Când te prindem, vai de tine! O să stai liniștit la pat, vreo 2-3 zile”, i-a transmis agresorul jurnalistului. Întrebat care este motivul amenințării, agresorul a răspuns: ”Ai să vezi. Nu îți săun aici. O să îți spun când ne vedem”.

Atenționat că amenințarea sa ar putea constitui subiectul unei plângeri penale la Poliție, Andrei Cristian a spus că nu are ce să-i facă Poliția, eventual ”un avertisment”, precizând că ”stai cuminte că am și eu oameni”.

Jurnalistul Gelu Florea va sesiza Poliția în urma amenințării primite. Fapta de a amenința un jurnalist este una foarte gravă, reprezentând și un atentat la libertatea presei.

CODUL PENAL - Art. 206: Ameninţarea

(1) Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.
(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

andreicristian 07

 

andreicristian 02

andreicristian 03

andreicristian 04

andreicristian 05

andreicristian 06

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  alin · 22:02 14.06.2020
  Gelule te rog sa iti cauti dreptatea asa cum ai facut intotdeauna.Asemenea persoane TREBUIE SA INCETEZE CU CHESTIOARE DE GENUL ASTA.Si orce
  persoana ancheteaza cazul sa se gandeasca ca orice menbru din familia dansului sau a dansei ar putea patii asa ceva(doamne fereste).Asa ca sunt convins ca vom mai avea stiri pe tema asta. (fail)
 • Acest comentariu este nepublicat.
  lovire si alte viole · 07:54 15.06.2020
  Frizerul mafiot......As vrea sa il vad in sectia de militie ce mafiot este el.Cumpara politisti...Cum ? Le face freza gratis?A venit taranul la oras ......
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate