fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

jurnalism

Jurnaliştii şi tehnicienii din audiovizual vor fi scutiţi de la plata impozitului pentru veniturile din salarii. Camera Deputaţilor a adoptat propunerea legislativă pentru completarea Codului fiscal.


Potrivit proiectului, de această scutire vor beneficia persoanele fizice, pentru veniturile realizate din salarii şi pentru cele provenite din drepturile de proprietate intelectuală, ca urmare a desfăşurării activităţii de jurnalism.


Proiectul prevede ca la articolul 7 să fie introdusă definiţia activităţii de jurnalism ca fiind “cercetarea, investigarea, interpretarea şi comunicarea ştirilor şi informaţiilor publice prin intermediul ziarelor, televiziunii, radioului şi a altor mijloace de informare în masă, respectiv controlul funcţionării tehnice a echipamentelor pentru a înregistra şi edita imaginile şi sunetul şi pentru transmiterea pentru emisiunile radio şi de televiziune a imaginilor şi sunetelor, precum şi a altor tipuri de semnale de telecomunicaţii terestre, marine sau aeriene, care se desfăşoară în baza unui contract de muncă şi a unui contract de drepturi de autor”.

Propunerea legislativă a fost iniţiată de deputatul PSD, Valeriu Steriu, şi semnată de 27 de parlamentari PSD, ALDE şi PMP.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate