fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

news 2

TurdaNews a încheiat anul 2019 în poziția de principală sursă de informare a celor din zona Turda - Câmpia Turzii, poziție pe care o deține de 10 ani! Trafic.ro a creditat audiența la 127.064 cititori unici, în timp ce Google Analytics, tot pentru luna decembrie 2019, a menționat o audiență de 143.215 cititori unici.

Facebook Analytics, care oferă date foarte exacte în ceea ce privește localitatea de proveniență a cititorilor (din motive obiective, datele sunt valabile pentru intervalul 6-31 decembrie 2019, existând 5 zile în care nu s-a făcut monitorizarea, datorită unor probleme de accesare a serviciilor Facebook), a înregistrat 19.800 de cititori din Turda și 8.200 din Câmpia Turzii. De asemenea, înregistrăm un număr mare de cititori și din Cluj-Napoca, respectiv 13.700 de persoane. La nivelul lunii decembrie 2019, peste 80% dintre persoanele care au accesat siteul TurdaNews au făcut-o prin intermediul telefonului mobil.

În ceea ce privește vârsta, 27% dintre cititori provin din categoria 35-44 ani, iar 20% din categoria 25-34 ani. Cu vârsta între 13-24 ani avem 12% dintre cititori, 16% au între 45-54 ani, iar 11% au peste 65 ani.

TurdaNews are cea mai bună echipă de jurnaliști locali, formată din: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan și Eugen Pop.

TurdaNews este singurul site local care oferă posibilitatea postării unor anunțuri de Mică Publicitate (vânzări, închirieri, cumpărări, animale, pierderi, angajări etc), GRATUIT, cu publicare automată după completarea anunțului online. De asemenea, este singurul site local care oferă o secțiune dedicată special evenimentelor locale (secțiunea de Evenimente), unde puteți descoperi spectacole organizate în zonă, alte evenimente sau chiar anunțuri despre întreruperi în furnizarea apei potabile sau a electricității. Toate cuprinse într-un calendar ușor accesibil pe zile, cu detalii despre fiecare eveniment în parte (cei care organizează diverse evenimente, și vor ca acestea să fie incluse în această secțiune, să ne transmită detaliile la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., inclusiv foto-afiș, locație, tarif etc). Tot TurdaNews este și singurul site local care transmite în direct diverse evenimente, competiții sportive, spectacole, ședințe de Consiliu Local sau conferințe de presă.

Pentru cei care vor să-și promoveze afacerea/imaginea/produsele etc prin intermediul organului de media cu cea mai mare audiență în Turda și Câmpia Turzii, ne pot contacta la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0744.694.876. Găsim soluții optime în orice situație, indiferent de buget! De ce să plătești mai mult la alții, pentru o audiență mai mică, când poți profita, cu aceeași bani, de o audiență mult mai mare?!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate