fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

edu elite 10iulie

stirile turdatv

Prima producție a  televiziunii locale Turda TV, care din această lună s-a rebrenduit, îmbrăcând haine noi, a fost difuzată în această seară. Este vorba despre o ediție specială a un buletinului de știri locale, care a arătat o nouă față, profesionistă, a televiziunii locale, care cu siguranță va capta interesul și atenția locuitorilor din zona Turzii.

”Vocea” știrilor ediției speciale a fost asigurată de cunoscuta jurnalistă Anca Babaioana (Pro TV, TVR), iar producția tehnică îl are în spate pe Iulian Monea.

Din informațiile noastre, noua televiziune locală va emite atât prin rețelele de cablu, cât și online, prin intermediul YouTube și Facebook.

Sunt în lucru câteva producții tv care cu siguranță vor surprinde în mod plăcut publicul din zonă, care va descoperi un înalt standard profesional și tehnic, mult peste ceea ce înseamnă producția unei ”televiziuni locale” în percepția publicului.

Dacă vrei să te abonezi/să dai like pe Facebook, o poți face aici: https://www.facebook.com/turdatv/

Dacă vrei să te abonezi la canalul de YouTube, o poți face aici: https://www.youtube.com/channel/UC83q-SkojZmKQ-fMnFHTCoA

Vezi mai jos ediția specială a știrilor Turda TV din 1 noiembrie 2019:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator