fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

2 Comentarii

alo politia

Taximetristul care a fost filmat în această seară în timp ce trece, nestingherit, pe trecerea pentru pietoni din centrul Turzii, deși semaforul era pe ”roșu” pentru autovehicule, ne-a sunat la redacție pentru a ne amenința cu un proces, dar și pentru a amenința cititorul care ne-a transmis înregistrarea că ”nu mai are ce căuta în Turda”, iar pe redactorul TurdaNews l-a amenințat voalat: ”Aș vrea să ne întâlnim față în față”.

El spune că nimeni nu-i poate face nimic și că oricum nu are permis de conducere! Sunt declarațiile lui!

TurdaNews solicită organelor abilitate să se autosesizeze de urgență, pentru că este posibil să avem de-a face cu un iresponsabil care poate pune viețile multora în pericol!

Citește și:

Știrea Cititorului: Taximetrist turdean, trece pe ”roșu” la semafor! (VIDEO)

Taximetristul cu indicativul 271, cu autoturismul VW cu numărul de înmatriculare CJ 71 TTM, a fost filmat în această seară în momentul în care ignora cu bună știință (declară că ”pietonii erau în partea aialaltă”) culoarea roșie a semaforului care îi interzicea să pătrundă pe trecerea pentru pietoni, trecând printre pietonii care aveau ”verde” și care s-au angajat în traversarea regulamentară a străzii! ”Oricum, nimeni nu-mi poate face nimic! Nici nu am permis!”, a spus el, practic râzându-le în față organelor abilitate care nu ar trebui să permită astfel de incidente.

Vezi mai jos video și declarațiile taximetristului implicat:

 

UPDATE 30.10.2019:

Taximetristul la care face referire această știre ne-a sunat pe numărul redacției, menționând că își cere scuze pentru că s-a enervat. Îi acceptăm scuzele pentru că, în primul rând, puțini sunt aceia care știu să-și ceară scuze.

De asemenea, ne-a relatat că semnalizând ieșirea din parcare și fiind atent la ceea ce venea din spate, l-a observat pe conducătorul auto care a trecut pe lângă el că trece și a trecut și el, nedându-și seama că semaforul era pe roșu. A sesizat acest lucru abia când era pe trecerea pentru pietoni, cu viteză mică, iar pietonii i-au atras atenția.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Liviu · 21:48 29.10.2019
    Din pacate asta este tara in care traim , plina de needucati , agresivi si cu gura mare .Trece pe rosu , tot el suna , ameninta si face pe Mihai Viteazul.Si acum pe limbajul pe care il intelege el .Sefule esti prost!Adevarul este ca nu toti taximetristi sunt ca tine , dar multi din pacate da.Pacat de cei civilizati dintre voi .Toata lumea cere respect , putini il ofera .Era suficient sa taci sau sa iti ceri scuze.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Apolodor din Damasc · 22:40 29.10.2019
    Respectivul "curajos" e de etnie romă și are rude prin mediul interlop
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate