fbpx

Icon 1 Comentariu

gala premiilor

Jurnalistul Gelu Florea a câștigat competiția în cadrul secțiunii Jurnaliști locali, de la Gala Premiilor ZMT 2019 - Zece pentru Turda, în urma voturilor exprimate online de către turdeni. Gelu Florea câștigase aceeași competiție în 2016 și 2017, iar în 2018 competiția a fost câștigată de TurdaNews (secțiunea a fost pentru organe de media locale).

În finală, alături de Gelu Florea, au mai ajuns Ionel Ignat (TurdaInfo) și Tudor Mureșan (inTurda). La această categorie au mai fost nominalizați: Ovidiu Bucur (Refleqt Media), Sergiu Jucan (Ziarul 21), Emil Hălăștuan (Actualitatea de Arieș), Marian Oprea (Agora Media).

”Vă mulțumesc tuturor acelora care ați considerat că merit aprecierea dvs și mi-ați acordat votul dvs la secțiunea Jurnaliști locali, din cadrul Galei Premiilor ZMT 2019, care a fost organizată ieri la Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda.

Cu sprijinul dvs, am fost desemnat din nou cel mai bun jurnalist local, premiul acordat de dvs obligându-mă să-mi continui activitatea la TurdaNews cel puțin la fel ca și până acum.

Însă, trebuie să vă spun că mai existau cel puțin 2 jurnaliști la TurdaNews care meritau să fie nominalizați. Este vorba despre Daciana Derda și Florin Crișan. Alături de ei, cred cu tărie că formăm cea mai bună echipă din mass media locală, iar audiențele înregistrate de TurdaNews vorbesc de la sine și confirmă acest fapt!

Vă mulțumesc încă o dată, atât în numele meu, cât și în numele colegilor și al TurdaNews! De 4 ani, suntem tot numărul 1 în cadrul Galei Premiilor ZMT!

Îi felicit și pe ceilalți competitori! Concurența, de cele mai multe ori, te determină să te autodepășești permanent”, a spus Gelu Florea, care a precizat că nu a putut fi prezent la această gală de premiere, din motive obiective.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marian · 12:42 19.08.2019
    Felictari! TurdaNews cea mai citita publicatie online! Nici o pubicatie nu se compara cu TurdaNews! Ziaru21 ar trebui sa ia lectii de la dumneavoastra.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator