fbpx

Icon 1 Comentariu

fake news

Este trist când constați că pseudo-jurnaliști iresponsabili lansează tot felul de invenții pe marginea unor informații, fără o minimă documentare. Este cazul lui Ovidiu Bucur, de la Refleqt Media, care a inventat o întreagă poveste despre incidentul care a dus la moartea unui om, în fața localului Infinity Games de la Materna.

  1. Și-a titrat știrea cu EXCLUSIV, deși pe siteul TurdaNews informația a apărut cu o oră înainte! Pe TurdaNews informația a fost corectă, după ce ne-am interesat la organele abilitate.
  2. A menționat că ”De la orele 5 și până la 6:30 când a fost observat de trecători, turdeanul a rămas lat în stradă, fără să intervină nimeni”. Fals! Ambulanța a fost chemată la fața locului înainte de ora 4.00. De asemenea, la fața locului au fost și polițiștii.
  3. A menționat că totul a pornit de la un ”triunghi amoros”, victima văzându-și soția cu cel care l-a lovit: ”Soția victimei avea o relație amoroasă cu criminalul și totul a luat-o razna în această dimineață (...) Ceea ce este tragic, cu adevărat, este că victima avea 4 copii împreună cu soția care-l înșela și, în timp ce soțul ei era mort pe caldarăm, femeia a fugit, împreună cu agresorul”. Fals! Cel care l-a lovit nu era cu soția victimei! Amândoi au fost în local, iar după ce au ieșit, s-a iscat scandalul, victima fiind cea care a lovit prima dată, după care a încasat un pumn și a căzut. naomy onaca
  4. ”Decesul s-a pronunțat în jurul orei 7.00”, mai menționează distribuitorul de Fake News, adică știri inventate. Fals! După cum am spus, Ambulanța a sosit la locul incidentului înainte de ora 4.00. La ora 4.00 deja au părăsit locul, după ce s-a constatat decesul.

ovidiu bucur

Acum, jurnalistul riscă să fie chemat din nou în instanță, pentru minciunile vehiculate, după ce a pătat imaginea soției victimei, pe care a scos-o ”vinovat indirect”, pentru că și-ar fi înșelat soțul. Din nefericire, Ovidiu Bucur nu este la primul incident de acest gen. Nu cu mult timp în urmă, în momentul unui incident care a dus la moartea unui copil de 3 ani, Ovidiu Bucur și-a ”piperat” articolul cu faptul că mama copilului decedat ar fi... prostituată!

Citește și:

Minciuni ORIBILE lansate de un jurnalist: Mama copilului decedat ar fi prostituată!

Ovidiu Bucur este singurul jurnalist din zona Turzii care a pierdut un proces în instanță, pentru că a spus minciuni la adresa unor profesori de la o școală din Câmpia Turzii, fiind obligat să plătească 15.000 de lei daune. Nici în ziua de azi încă nu a plătit toată suma impusă în urma minciunilor sale, fiind pe punctul de a fi executat silit.

Citește și:

Jurnalistul Ovidiu Bucur a pierdut și recursul de la Curtea de Apel! E bun de plată pentru daune morale!

Cu astfel de ”metode”, Ovidiu Bucur se îndepărtează tot mai mult de ceea ce înseamnă jurnalism profesionist. TurdaNews se delimitează de astfel de practici și atrage atenția opiniei publice că pericolul FAKE NEWS-urilor trebuie combătut cu fermitate într-o societate normală. Chiar și instituțiile locale au un rol și trebuie să-și asume responsabilitatea în combaterea FAKE NEWS-urilor, pentru că nu este normal să accepte să-l plătească pe Ovidiu Bucur (societatea acestuia), pe baza unei audiențe făcute din minciuni și povești inventate! 

UPDATE:

Scuza pseudo-jurnalistului Ovidiu Bucur este de o penibilitate rară: ”ca jurnalist îți asumi să prezinți și informații inexacte”!

”Faptul că unele dintre aceste informații s-au dovedit a nu fi tocmai exacte, ne asumăm, pentru că într-o societate în care informația circulă repede, iar oamenii sunt tot mai însetați de „fenomenal”, ca jurnalist îți asumi să prezinți și informații inexacte”, spune Ovidiu Bucur. Și îl întreb: Îi poți spune asta femeii care și-a pierdut soțul și a rămas cu 4 copii, pe care tu ai acuzat-o că îl înșela cu agresorul, inventând de fapt această informație, ca să fie mai ”spectaculoasă” pentru fraierii care încă te mai citesc?!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    fain · 15:53 16.08.2019
    daca el minte si tu minti C95ab el a incercat sa loveasca primul la ultima faza la 2:30 ei erau afara se pupau se prindeau in brate in fata la baum , dupa au mers in fata la infiniti unde agresorul i tot dadea palmi si arata cum il bate , agresorul a pus victima in genunchi sa i pupe mana nevestei sau doamnei care era cu el ... si doar dupa aceea a incerct sa il loveasca
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator