fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

3 Comentarii

edu elite 10iulie

turdanews 11ani

Siteul de știri TurdaNews îmlinește azi 11 ani de la lansare. Lansat oficial în 1 august 2008, TurdaNews a devenit în scurt timp lider în informația locală, iar în prezent este principala sursă de informație pentru locuitorii din zona Turda-Câmpia Turzii și nu numai!

În prezent, echipa de jurnaliști este formată din Daciana Derda, Florin Crișan, Eugen Pop și Gelu Florea.

Vezi mesajele lor, la împlinirea a 11 ani:

Derda Daciana: ”TurdaNews este mai mult decât un job, a devenit un stil de viață”

derda daciana”11 ani de TurdaNews e mult e puțin? Asta pot decide cititorii noștri, cei pentru care ne trezim în fiecare dimineață și luăm legătura cu autoritățile pentru a obține informațiile de ultim moment din domenii din cele mai variate.

Ei sunt motivația pentru a merge înainte, cu informații prompte, redate într-un mod profesionist de o echipă din ce în ce mai închegată, obiectivă și care respectă deontologia profesională. Într-o lume plină de fake-uri încercăm să ne menținem la fel ca în urmă cu 11 ani când am pornit cu gânduri pozitive, pentru a informa comunitatea din Turda, Câmpia Turzii și localitățile învecinate despre tot ce reprezintă informații de interes public.

Personal cred că TurdaNews este mai mult decât un job, a devenit un stil de viață, locul unde mă simt ACASĂ. 

La mulți ani TurdaNews! La mulți ani, cititorilor noștri!”.

Florin Crișan: ”Nu pot decât să îmi doresc ca munca noastră să continue”

crisan florin”Când am intrat la facultatea de jurnalism de la Cluj, cunoscuții nu prea erau încântați pentru că nu era o facultate care să îți asigure o slujbă la final. Apoi, după ce am terminat primul an, am văzut anunțul că TurdaNews angajează colaboratori part-time. Am decis să încerc și de atunci fac parte din echipa TurdaNews.

Am lucrat o perioadă part-time, pentru ca din ziua în care mi-am luat licența să fiu angajat full-time.

Practic, fac ce am vrut să fac de când eram copil și țin să mulțumesc TurdaNews că mi-a dat această șansă. M-am axat mai mult pe sport, pentru că aici mi se pare că e punctul meu forte, dar și pentru că nu am fost obligat să fac ceva. Acum, la 11 ani de TurdaNews, nu pot decât să îmi doresc ca munca noastră să continue, cititorii turdeni și nu numai să aibă cele mai proaspete informații, la cea mai înaltă calitate. LA MULȚI ANI, TURDANEWS!”.

Eugen Pop: ”Cât mai multe știri care să ajute și să îi informeze pe cititorii noștri”

eugen pop”Când am început colaborarea cu TurdaNews, am crezut că îmi va fi foarte greu, dar aici am întâlnit un om, în speță Gelu Florea, care m-a îndrumat și m-a ajutat să înțeleg munca de jurnalist.

Având în vedere că veneam din lumea sportului, mi-a fost ușor să abordez subiectele din sportul local, despre care aveam să scriu articolele, iar încetul cu încetul am reușit să fiu tot mai prompt în ceea ce făceam.

Aici la TurdaNews, în departamentul știri sportive, am ocazia să colaborez cu niște oameni minunați, Gelu Florea și Florin Crișan, cu care încerc să fim prezenți la cât mai multe activități sportive, să prezentăm cititorilor noștrii informații despre sportul local și sper că această colaborare să dureze încă mulți ani de acum înainte.

De asemenea țin să felicit tot colectivul TurdaNews, le doresc multă putere de muncă, obiectivitate și cât mai multe știri care să ajute și să îi informeze pe cititorii noștri, datorită cărora TurdaNews a devenit numărul unu în audiența mass-media locală.

La mulți ani colegilor și La Mulți Ani... TURDANEWS!!!”.

Gelu Florea: ”Eu aniversez TurdaNews în fiecare zi a anului!”

geluflorea 3a”TurdaNews împlinește azi 11 ani de la lansarea oficială, dar vă pot spune că eu aniversez TurdaNews în fiecare zi a anului! Pentru că în fiecare zi mă bucur de niște colegi minunați și dedicați, în fiecare zi îmi ofer timpul acestui proiect cu cea mai mare plăcere, în fiecare zi sărbătoresc ”cea mai importantă zi”, în fiecare zi le mulțumesc cititorilor care ne asigură sprijinul și care sunt și ei parte din TurdaNews, în fiecare zi caut noi subiecte și noi abordări, în fiecare zi încerc să aduc ceva nou sau să perfecționez siteul de știri, în fiecare zi mă bucur de energia debordantă pe care mi-o dă acest proiect, în fiecare zi o iau de la capăt în lupta cu audiențele, în fiecare zi învăț, în fiecare zi ne perfecționăm pentru că deși nu suntem perfecți îmi place să cred că tindem spre perfecțiune...

La 11 ani de TurdaNews vă pot spune cu siguranță că am încrederea că alături de colegii mei vom avea puterea să continuăm acest proiect, să-i dăm noi energii, să fim la fel de echidistanți și de puternici, să informăm cu acuratețe, să explicăm acolo unde este de explicat, să arătăm societatea cu bunele și cu relele ei, să nu ne fie rușine de noi, să nu ne pierdem capul și să fim la fel de preocupați de ceea ce înseamnă informație echilibrată și documentată, să le oferim cititorilor noștri garanția informațiilor locale de calitate dar și diverse inovații în ceea ce privește modul de transmitere al informațiilor, să ne asumăm că nu suntem perfecți dar suntem perfectibili, corecți, preocupați de calitatea informațiilor...

La Mulți Ani colegilor mei! La Mulți Ani TurdaNews! La Mulți Ani și vouă cititorilor noștri, care sunteți parte din TurdaNews!”.

TurdaNews este deținut de societatea Geflo Media SRL, al cărei acționar unic este jurnalistul Gelu Florea. Societatea are în portofoliu mai multe siteuri de știri în zona Transilvaniei, iar procesul de extindere va continua. TurdaNews este un site de știri locale (preponderent), care se adresează în principal locuitorilor din zona Turda – Câmpia Turzii (județul Cluj), dar are mulți cititori și din Cluj-Napoca. Lunar, siteul are peste 100.000 de cititori unici (conform Google Analytics). Pagina de Facebook a TurdaNews are peste 36.000 de fani.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 23:09 01.08.2019
  La si mai Multi Ani TurdaNews !!!
  Sunt in concediu in Grecia, dar cu toate astea nu este zi sa nu va citesc postarile.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 20:12 02.08.2019
  Va MULTUMESC PENTRU TOT CE FACETI VA URMARESC DE MULTA VREME
  SI VREAU SA SPUN CA DACA DUMNEAVOASTRA NU ATI FI EXISTAT CINE STIE CE ,,MINUNI'' SE MAI INTAMPLAU IN ZONA CAMPIA TURZII-TURDA...SI NU NUMAI ...ZONA CLUJ...AVETI CURAJ DOMNUL FLOREA SI ASTA VA DEFINESTE.....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate