fbpx

Icon Scrie un comentariu

job jurnalist

Dacă ești student la Jurnalism sau ești pasionat de jurnalism (te tentează o carieră în acest sens) și vrei să câștigi niște bani pe timpul verii, în urma unei colaborări cu TurdaNews, nu rata șansa pe care ți-o oferim!

 

TurdaNews îți oferă posibilitatea de a face ceea ce-ți place, dar și să câștigi niște bani pe timpul verii! Vei beneficia de statutul unui jurnalist la cel mai important organ de media local, cu audiențe lunare de peste 100.000 de cititori unici și vei avea ocazia ca numele tău să-ți apară la articolele scrise de tine!

Dacă te pasionează jurnalismul, dacă vrei să faci parte din cea mai bună echipă din zonă, dacă vrei să înveți pentru a-ți face o carieră, dacă vrei să intri în contact cu persoane importante, dacă ești atent la detalii și ai un spirit de observație foarte bun, dacă știi să scrii corect în limba română, dacă ai un spirit critic și îți asumi responsabilități, dacă ești student, absolvent sau doar pasionat de jurnalism, te așteptăm în echipa noastră!

Important: Suma pe care o poți câștiga depinde de tine, respectiv de aportul pe care îl poți aduce în cadrul TurdaNews! Suma este negociabilă în funcție de ceea ce oferi, dar și de timpul pe care trebuie să-l alocăm pentru instruirea ta.

Și, deloc de neglijat: prinzi ”Zilele Municipiului” și vei avea ocazia să stai lângă vedetele tale preferate, care vor concerta pe scenă, în calitate de jurnalist!

Așteptăm CV-ul tău, cu un răspuns la întrebarea ”De ce îți dorești să faci parte din echipa TurdaNews?”, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator