marian morar
m install
nello construct

Ești student la Jurnalism sau pasionat de jurnalism și vrei o vară în care să câștigi ceva bani?! Hai la TurdaNews!

zamblau eugen
floris

Dacă ești student la Jurnalism sau ești pasionat de jurnalism (te tentează o carieră în acest sens) și vrei să câștigi niște bani pe timpul verii, în urma unei colaborări cu TurdaNews, nu rata șansa pe care ți-o oferim!

 

TurdaNews îți oferă posibilitatea de a face ceea ce-ți place, dar și să câștigi niște bani pe timpul verii! Vei beneficia de statutul unui jurnalist la cel mai important organ de media local, cu audiențe lunare de peste 100.000 de cititori unici și vei avea ocazia ca numele tău să-ți apară la articolele scrise de tine!

Dacă te pasionează jurnalismul, dacă vrei să faci parte din cea mai bună echipă din zonă, dacă vrei să înveți pentru a-ți face o carieră, dacă vrei să intri în contact cu persoane importante, dacă ești atent la detalii și ai un spirit de observație foarte bun, dacă știi să scrii corect în limba română, dacă ai un spirit critic și îți asumi responsabilități, dacă ești student, absolvent sau doar pasionat de jurnalism, te așteptăm în echipa noastră!

Important: Suma pe care o poți câștiga depinde de tine, respectiv de aportul pe care îl poți aduce în cadrul TurdaNews! Suma este negociabilă în funcție de ceea ce oferi, dar și de timpul pe care trebuie să-l alocăm pentru instruirea ta.

Și, deloc de neglijat: prinzi ”Zilele Municipiului” și vei avea ocazia să stai lângă vedetele tale preferate, care vor concerta pe scenă, în calitate de jurnalist!

Așteptăm CV-ul tău, cu un răspuns la întrebarea ”De ce îți dorești să faci parte din echipa TurdaNews?”, pe adresa de email geflomedia2008@gmail.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: