m install
petlinii
nello construct

Audiențe luna iunie 2019: TurdaNews are audiență mai mare decât celelalte siteuri locale, la un loc!

zamblau eugen
floris

În cursul lunii iunie 2019, siteul de știri locale TurdaNews a avut 109.305 cititori unici, conform siteului de măsurare a audiențelor, Trafic.ro. În aceeași lună, Google Analytics ne-a creditat cu 111.932 cititori unici. Conform datelor comparative, TurdaNews are o audiență mai mare decât a tuturor celorlalte siteuri locale de știri la un loc!

Conform datelor obținute cu ajutorul Facebook Analytics, care oferă date concrete privind cititorii siteului nostru, inclusiv în ceea ce privește interacțiunea de pe mai multe device-uri, dar și date precum vârsta sau localitatea de proveniență, TurdaNews are foarte mulți cititori din Turda și Câmpia Turzii (peste 1/3 din cititori).

Din cei 75.000 de vizitatori unici înregistrați de Facebook Analytics, 24% sunt din Turda (18.400 persoane), 10% sunt din Câmpia Turzii (8.150 persoane), iar 20% sunt din Cluj-Napoca (15.900 persoane), numărul lor fiind în creștere comparativ cu luna precedentă, mai 2019. De menționat, că la aceștia se mai adaugă și 3,01% cititori (peste 2.250 persoane) din zona rurală din apropierea Turzii (Viișoara – 600 persoane, Mihai Viteazu – 533 persoane, Tritenii de Jos – 420 persoane, Iara – 248 persoane, Ceanu Mare – 128 persoane, Călărași – 120 persoane, Luna – 113 persoane, Moldovenești – 98 persoane). Practic, TurdaNews este organul de media cel mai influent în zonă, fiind cel mai vizibil și în capitala județului sau la nivel național.

fb turdanews oras

În ceea ce privește vârsta cititorilor noștri, aproape 50% provin din categoria celor cu vârsta între 25-44 ani. 

Defalcat, pe categorii de vîrstă, situația este următoarea:

  • 13-17 ani – 2%
  • 18-24 ani – 11%
  • 25-34 ani – 21%
  • 35-44 ani – 26%
  • 45-54 ani – 15%
  • 55-64 ani – 8%
  • peste 65 ani – 3%
  • necunoscută – 15%

fb turdanews varsta

TurdaNews are cifre de audiență superioare față de orice alt site local, surclasând concurența, la o distanță foarte mare.

Conform Trafic.ro, raportul de audiență locală între siteurile de știri, în luna iunie 2019, este următorul (raport efectuat prin comparația cititorilor din Turda și Câmpia Turzii, comparativ cu numărul de referință – cei mai puțini cititori din cele două localități):

audienta iunie raport

TurdaNews este singurul site local care oferă posibilitatea postării unor anunțuri de Mică Publicitate (vânzări, închirieri, cumpărări, animale, pierderi, angajări etc), GRATUIT, cu publicare automată după completarea anunțului online. De asemenea, este singurul site local care oferă o secțiune dedicată special evenimentelor locale (secțiunea de Evenimente), unde puteți descoperi spectacole organizate în zonă, alte evenimente sau chiar anunțuri despre întreruperi în furnizarea apei potabile sau a electricității. Toate cuprinse într-un calendar ușor accesibil pe zile, cu detalii despre fiecare eveniment în parte (cei care organizează diverse evenimente, și vor ca acestea să fie incluse în această secțiune, să ne transmită detaliile la email redactia@turdanews.net, inclusiv foto-afiș, locație, tarif etc).

Pentru cei care vor să-și promoveze afacerea/imaginea/produsele etc prin intermediul organului de media cu cea mai mare audiență în Turda și Câmpia Turzii, ne pot contacta la adresa de email publicitate@turdanews.net sau la numărul de telefon 0744.694.876. Găsim soluții optime în orice situație, indiferent de buget! De ce să plătești mai mult la alții, pentru o audiență mai mică, când poți profita, cu aceeași bani, de o audiență mult mai mare?!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: