fbpx

2 Comentarii

horea hudrea

Jurnalistul turdean Horea Hudrea a aruncat o nouă minciună imensă în spațiul public, ca să ”confirme” o altă minciună lansată în urmă cu câteva zile. Dovezile sunt în defavoarea sa! Iată cum a mințit!

 

În 13 iunie 2019, a publicat un articol, în care acuza că nu s-a deschis ștrandul Durgău pentru că nu există personal angajat în acest sens!

”Ștrandul Durgău nu a fost deschis deși sunt condiții optime pentru începerea activității. Potrivit unor surse din cadrul Salinei Turda motivul principal este acela că nu s-a găsit personal suficient pentru deschiderea ștrandului. Cauza ar fi un mangement de persoanl defectuos. (...) În 2018, ștrandul a fost deschis la 8 iunie, iar acum deschiderea acestuia a întârziat deja cu o săptămână”, spunea Horea Hudrea.

horea 01

Azi, Horea Hudrea a publicat un nou articol. În care se laudă pe sine, că ”avea dreptate”!

”Ștrandul Durgău va fi deschis vineri, cu o întârziere de aproape o lună, după ce conducerea Salinei nu a organizat la timp angajarea personalului.”, scrie Horea Hudrea.

horea 02

În primul rând, nu există ”întârziere de o lună”, pentru simplul motiv că deschiderea ștrandului nu este legată de o dată anume, ci de îndeplinirea unor caracteristici ale apei din lacuri. Până când nu sunt îndeplinite aceste cerințe, nu se deschide ștrandul! Din acest motiv, în ultimii ani, data de deschidere a fluctuat destul de mult.

Dacă anul trecut ștrandul s-a deschis pentru public din 8 iunie 2019, în anul 2013 s-a deschis în 22 iunie, în anul 2015 din 9 iunie, iar în anul 2017 din 23 iunie. Practic, deschiderea ștrandului este corelată cu temperatura zilnică, care influențează temperatura apei. În condițiile unor perioade mai lungi de ploi, deschiderea ștrandului se amână.

În al doilea rând, nu a avut dreptate pentru că subiectul ”ștrandul este închis pentru că nu există personal angajat” este fals! Ca să-și acopere minciuna spusă prima dată, Horea Hudrea s-a folosit de un tertip specific celor care au intenția de a manipula, profitând de naivitatea sau de lipsa de cunoștințe a celor cărora li se adresează.

El s-a legat de un anunț al celor de la Salina Turda, dat în data de 19 iunie (ieri), prin care se anunța angajarea a 2 persoane pentru postul de ”salvator ștrand”. Însă, la o citire mai atentă, orice persoană cu o minimă inteligență poate descoperi că data limită pentru depunerea CV-urilor era... 26 iunie 2019! Dată doar pentru depunerea CV-urilor, fără alte câteva zile cât probabil vor dura formalitățile și procedurile unor eventuale angajări! (Poți citi anunțul celor de la Salina Turda AICI)

De ce e importantă data de 26 iunie?! Simplu! Tot conducerea societății Salina Turda SA, care administrează și ștrandul Durgău, a anunțat deschiderea ștrandului în data de 21 iunie 2019 (adică, mâine!). Dacă Horea Hudrea ar fi avut dreptate, respectiv faptul că ștrandul nu se deschide pentru că nu are personalul angajat, deschiderea nu ar fi trebuit să aibă loc mâine! Pentru a preîntâmpina o situație penibilă, fiind ușor de demonstrat că a spus o minciună gogonată, Horea Hudrea a anunțat că a sesizat organele abilitate, acuzând că ștrandul s-ar deschide fără a avea personalul de salvare acvatică! A spus-o public, chiar în articolul său!

”InfoAries.ro a sesizat organele abilitate să verifice respectarea asigurării permanenței serviciilor de prim ajutor la Ștrandul Durgău”, a scris Horea Hudrea. Credeți că va reveni cu scuze în cazul în care se va demonstra că a spus minciuni?! E drept, altă dată a făcut-o, însă la frecvența cu care spune minciuni, ar trebui să-și ceară scuze aproape după fiecare articol. Și e clar că n-o face! Pentru că cei care se află în spatele lui au alte interese. De menționat că Horea Hudrea a încasat în anul 2018, prin intermediul societății lui Mindsurf SRL, 26.500 de lei, deși siteul său nu se califică pentru a atrage publicitate, din cauza audienței insignifiante. Practic, banii au venit ”din alte motive”, iar multitudinea de articole manipulatorii sau mincinoase de-a dreptul s-ar putea să aibă legătură cu acești bani.

Societatea sa, Mindsurf SRL, a fost cooptată într-un proiect al Asociației T9, latura ong-istă a USR Turda, care viza ”păparea” banului public de la Consiliul Județean, prin intermediul unui proiect șmecheros pe baza căruia erau finanțate siteurile Cotidian de Turda (al Asociației T9, care a încheiat anul 2018 în pierdere financiară) și siteul lui Horea Hudrea. Proiectul nu a fost dus la final, iar Consiliul Județean s-a prins de șmecherie și nu le-a mai dat niciun ban! probabil, din acest motiv Cotidian de Turda SRL, societatea celor de la T9, a încheiat anul 2018 cu pierderi financiare, Andrei Suciu fiind incapabil să gestioneze un proiect media pe profit.

Nu cu mult timp în urmă, Horea Hudrea se lăuda public că a devenit ”un maestru al dezinformării”! Iar cei naivi sau slab informați, încă mai cred că el spune adevărul... 😂 De fapt, ei sunt cei dezinformați, de ”maestrul” Horea Hudrea!

horea 03

De fapt, articolele manipulatorii sau mincinoase sunt ”la ordinea zilei” în cazul jurnalistului Horea Hudrea. Pentru că este un ”maestru al dezinformării”, nu-i așa?! Evident, nu e suficient să fie ”maestru”, dacă nu are și fraierii necesari care să creadă ce aberații mai scrie!

La începutul anului, am făcut o analiză mai succintă pe acest caz, pe care vă invit s-o citiți (conține multe probe evidente ale manipulărilor făcute de ”maestru”!):

Informare sau manipulare?! Interes public sau interes privat?! Cât de departe se poate merge cu minciuna în mass media?!

UPDATE:

Dându-și seama că articolul nostru îi demască manipulările, Horea Hudrea a scris în această seară că cineva i-a spart geamul la apartament, încercând astfel să atenueze impactul unui articol care dezvăluie modul în care manipulează ordinar! Fără să aibă vreo probă (dar la ce i-ar trebui probe unui jurnalist care oricum inventează, v-ați putea întreba pe bună dreptate), Horea Hudrea spune că sunt ”forțele mafiote” care au acționat după ce a scris ”articole critice”. Putea fi, foarte bine, și unul căruia îi datorează bani! 😂 Nu este exclus ca după publicarea articolului nostru, el să-și fi înscenat acest ”atac”. Doar e ”maestru al dezinformării”, nu?!

horea 04

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 10:19 21.06.2019
  Dezinformare sau nu, cert este că în fiecare an la Turda ștrandul Durgău se deschide foarte târziu invocându-se că nu este în parametri.
  Să facă bine să ne spună și nouă neștiutorilor ce reprezintă acei parametrii.
  Ștrandul din Băile sărate este în parametrii sau nu, deoarece este deschis de mai multă vreme. Acolo și în multe locuri din țară de ce se poate deschide întotdeauna la începutul verii și în Durgău nu?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Paraschiva Susana · 23:03 21.06.2019
  Horea asta e un prost si jumatate.Prostule
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate