fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

citesc online cititori

Audiențele lunii martie au înregistrat unele creșteri substanțiale, comparativ cu luna precedentă. Conform Trafic.ro, în luna martie 2019 siteul TurdaNews a înregistrat 136.592 de cititori unici, având cu 367% mai mulți cititori decât siteul situat pe locul secund și mai mult decât siteurile din Top 5 la un loc!

Dincolo de aceste cifre care vizează vizitatorii unici, cele mai elocvente date sunt cele care fac referire la proveniența cititorilor, respectiv cititori din Turda și din Câmpia Turzii (care pot exclude tendințele unora de a ”fura”, cu cititori inventați). Datele sunt furnizate de Trafic.ro și reprezintă numărul de cititori cerți din cele două localități (sunt unele erori în ceea ce privește cititorii din Câmpia Turzii, însă acestea îi afectează pe toți).

În luna februarie 2019, TurdaNews a avut 20.705 de cititori din Turda și Câmpia Turzii, siteul situat pe locul 2 în top reușind să depășească abia 6.000 de cititori din cele două localități.

Datele se regăsesc în diagrama de mai jos:

audienta martie

În ceea ce privește numărul de vizitatori/cititori unici din luna martie, TurdaNews are cititori mai mulți decât următoarele 5 siteuri locale la un loc! Datele comparative sunt mai jos:

audienta martie unici

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator