fbpx

diego banner mai2019

1 Comentariu

turdanews live

Canalul de YouTube al siteului de știri TurdaNews a depășit 4.000 de abonați, în aceste zile, fiind canalul cu cei mai mulți abonați, din toată mass media locală.

TurdaNews publică frecvent materiale video, care completează știrile de pe site, fie că este vorba despre evenimente sportive, ședințe de consiliu local, conferințe de presă, transmisiuni live video sau orice alte evenimente. Cele mai vizionate evenimente video sunt transmisiunile din Liga Națională de handbal masculin - Liga Zimbrilor, acolo unde evoluează echipa Potaissa Turda. TurdaNews transmite constant jocurile formației turdene, indiferent că este vorba de jocuri de pe teren propriu sau jocuri din deplasare, obținând drepturile de transmitere din partea FRH în cazul în care meciul nu este transmis de TVR, care deține drepturile generale de transmitere a jocurilor din Liga Zimbrilor. Următorul joc transmis de TurdaNews va fi cel de joi, 28 martie 2019, de la ora 18.00, când Potaissa Turda se va confrunta cu Minaur Baia Mare.

Siteul TurdaNews are o secțiune de Arhiva Video (în meniu), care este în legătură directă cu contul de YouTube, actualizându-se constant cu ultimele materiale video încărcate pe YouTube, oferind astfel posibilitatea cititorilor să ”răsfoiască” printre materialele video, pentru a viziona ceea ce-i interesează, fără să părăsească siteul.

Arhiva video poate fi vizualizată aici: 

https://www.turdanews.net/arhiva-video.html

Ca date statistice, dintre cei care au vizionat videoclipurile de pe canal:

  • 62,7% sunt din România
  • 31% au între 18-24 ani, 30,7% au între 25-34 ani, iar 20,5% au între 35-44 ani
  • 78,6% sunt bărbați
  • 56,4% au vizionat de pe dispozitive mobile, 30,2% de pe PC, 7,2% de pe TV (televizionarele de tip smart, cu conexiune la internet, permit vizionarea în condiții foarte bune, inclusiv a transmisiunilor live video!), 5,8% de pe tabletă, în timp ce 0,3% au vizionat de pe consolă de jocuri

În pagina Live Video de pe site (din meniu), cei interesați pot vedea data următoarelor transmisii programate, în momentul în care avem informații certe. Pagina poate fi accesată la adresa:

https://www.turdanews.net/live-video.html

Următoarele transmisii live video vor fi joi, 28 martie. De la ora 13.00 vom transmite live video ședința Consiliului Local Câmpia Turzii, iar de la ora 18.00 vom transmite meciul de handbal din Liga Națională, dintre Potaissa Turda și Minaur Baia Mare.

Mulțumim tuturor celor care s-au abonat la canalul nostru de pe YouTube, celor care se vor abona, dar și celor care ne vizionează materialele video. În viitor, ne propunem să dezvoltăm și partea de producție video, cu reportaje, investigații sau documentare interesante.

Abonează-te la canalul nostru de YouTube (abonații sunt informați despre încărcarea unor materiale video sau începerea unor transmisiuni live video):

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator