fbpx

Scrie un comentariu

ovidiu bucur

Jurnalistul Ovidiu Bucur, de la Refleqt Media, în goana sa după senzațional și după câștigarea unei audiențe peste măsura siteului său, a lansat adeseori informații neverificate sau chiar minciuni, fără să-i pese că acele informații pot afecta persoanele despre care se discută, mai ales că treceau printr-un necaz, iar informațiile nici măcar nu erau reale!

 

În această după-amiază, Ovidiu Bucur a publicat un articol cu titlul, ”Detalii INCREDIBILE ies la iveală despre copilaul mort de la Turda...”, în cuprinsul căruia a menționat că mama copilului decedat ar avea 16 ani și că s-ar prostitua, așa cum o face și mama sa, de altfel!

detalii refleqt 01

Ovidiu Bucur a scris că ”mama copilului decedat ar avea doar 16 ani” și că s-ar ocupa cu prostituția, la fel ca mama ei! Confruntat cu adevărul, respectiv cu minciuna publicată pe siteul său, jurnalistul Ovidiu Bucur a retras articolul, fără să mai menționeze nimic despre acest incident!

Nu este prima dată când Ovidiu Bucur publică informații nereale sau neverificate, inventând subiecte și părtând astfel imaginea jurnalismului de calitate, onest, corect și cu informații verificate. 

După ce a șters articolul mincinos, Ovidiu Bucur a lansat o nouă ”momeală” în încercarea de a-și atrage cititori creduli la aberațiile scrise de el, spunând că familia nu are bani să-și îngroape copilul și că trebuie adunați bani pentru sprijinirea acesteia. ”Distribuiți MASIV! Haideți să-i ajutăm să-și îngroape copilul! Orice ajutor este binevenit!”, a scris Ovidiu Bucur pe Facebook, în momentul în care și-a distribuit noua ”momeală”. Evident, era vorba despre o nouă minciună, pentru că reprezentanții Direcției de Asistență Socială Turda au spus că vor rezolva ei această problemă, fiind vorba despre un caz social.

detalii refleqt 04

Iată mai jos articolul scris de Ovidiu Bucur, în urmă cu 4 ore (pe care l-a șters ulterior):

detalii refleqt 02

Și iată cum apare acum pagina articolului respectiv, după ce a șters articolul, prin intermediul căruia a încercat să-și atragă noi vizitatori pe site:

detalii refleqt 03

UPDATE:

Ovidiu Bucur ne-a contactat, prin SMS, spunându-ne că informația sa despre mama copilului și despre bunica micuțului decedat erau reale și a șters articolul din alte motive.

”Nu am mințit. Mama și bunica celui mic mi-au dat interviu în chestiunea cu Emil Turdean, dacă ții minte. Am șters articolul fiindcă m-a rugat femeia plângând, spunându-mi că nu are bani să își îngroape copilul”, a precizat Ovidiu Bucur, cu referire la o informație că ar deține un interviu în care cele două ofereau detalii cum un important lider al USR Turda și un fost candidat la Primărie au fost împreună la prostituate (până în prezent, Ovidiu Bucur nu a dat publicității acel interviu, pe care susținea că-l are).

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator