fbpx

1 Comentariu

adrian soporan

Jurnalistul Adrian Soporan, de la săptămânalul Ziarul 21, a câștigat concursul pentru ocuparea funcției contractuale vacante de referent debutant la Biroul proiecte Culturale din cadrul Serviciului Cultură, serviciu condus tot de un fost jurnalist, Lucia Golfin.

 

Adrian Soporan desfășoară și o activitate în mediul privat, respectiv aceea de organizator de nunți (staroste), iar tatăl său este membru în Consiliul Local Câmpia Turzii, fiind consilier local ales pe listele PPU-SL și președinte al acestui partid.

Adrian Soporan este absolvent al Universității de Științe Agricole (USAMV), este redactor la Ziarul 21 din anul 2017, fiind și director de marketing la societatea TIT Events SRL (care se ocupă de organizarea de evenimente) din anul 2016.

Câștigarea concursului apare în contextul în care tatăl său este acuzat că ar fi făcut ”jocurile” primarului Dorin Lojigan, pentru îndepărtatrea din Consiliul Local a consilierului Vasile Tot, care a criticat adeseori administrația locală din Câmpia Turzii.

Citește și:

A rămas fără mandat! Consilierul Vasile Tot, exclus din Consiliul Local Câmpia Turzii!

Vasile Tot a fost dat afară din PPU-SL Câmpia Turzii, partid condus de Vasile Soporan, tatăl jurnalistului care acum a câștigat concursul de angajare în Primărie. Vasile Tot susține că nimeni nu i-a comunicat că va fi luat în discuție pentru o asemenea decizie sau că s-ar fi luat o astfel de decizie, în condițiile în care avea doi colegi în Consiliul Local, Vasile Soporan (președinte PPU-SL Câmpia Turzii) și Mariana Cîmpean.

Vasile Tot a anunțat că va depune inclusiv o plângere penală, pentru ca organele abilitate să cerceteze modul în care s-ar fi făcut anumite falsuri pentru îndepărtarea sa din partid.

La ședința din 31 ianuarie 2019 se va lua în discuție ocuparea locului vacant de consilier local, din partea PPU-SL, după ce în cazul lui Vasile Tot s-a constatat încetarea mandatului înainte de termen, prin excluderea din partid.

Citește și:

Nou consilier local la Câmpia Turzii, în locul lui Vasile Tot!

rezultate finale

Foto: Facebook/Adrian Soporan

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator