fbpx

1 Comentariu

ciprian ticudean radio21

Anul 2018 a fost unul al pierderilor în mass media locală... După Lia Durlan și Ucu Florea, iată că o nouă veste tristă apare chiar pe final de an: Ciprian Radu Țicudean a trecut la cele veșnice!

 

Vestea a căzut ca un fulger asupra apropiaților săi din Spania, țară în care locuia. Conform unor informații primite, Ciprian Țicudean ar fi fost găsit decedat în casă, doar cu pisicuța lui, Misha, cel mai probabil fiind vorba de un infarct.

Ciprian Țicudean (41 ani) a lucrat ani de zile la Radio 21 Turda, încă de la începutul anilor 2000, făcând parte din echipa care a transmis în eter, ani în șir, dedicații muzicale, încercând astfel să ajungă la sufletul ascultătorilor săi. Pus mereu pe șotii, Ciprian era o persoană deschisă, jovială, glumeață.

Apoi, după ce stația locală s-a închis, Ciprian a plecat peste hotare, în căutarea unui trai mai bun...

Adio, suflet bun! Dumnezeu să-ți ierte păcatele și să te odihnească în pace! 😭

UPDATE:

”Intreg fostul colectiv Radio 21 il va tine minte mereu. Pentru tot restul vietii. Mereu ne vom aminti de el de perlele lui si de fazele haioase facute sau provocate de el.

Tin minte ca in timpul emisiunii de Autohton Top 21 si altor emisiuni, chelneritele din A&A scapau tava cu consumatia pe jos, ba se impiedicau, ba se inneca lumea cu mancarea in gat, de perlele ce le scotea Ciprian cu Beni Coroian pe post, in direct. Am vorbit si cu Beni si toti suntem indurerati de pierderea provocata. Asta e viata. Sa ramanem cu ce era mi bun si mai frumos din amintirile cu el. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, este mesajul transmis de un fost coleg de la Radio 21, Adrian Uzzy Ploscar, stabilit și el în Spania.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alex Maior · 02:39 29.12.2018
    Nu mai am cuvinte, doar amintiri, amintiri din 21 si nu numai. Tzacule jr. ai grija de acolo de sus, de noi astia ce am ramas aici mai saraci si mai singuri fara tine ! P.S. nu uita de dedicatii pentru noi, acolo sus !
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator